ПП-ДБ и ГЕРБ малко трудно ще ги видим отново на

...
ПП-ДБ и ГЕРБ малко трудно ще ги видим отново на
Коментари Харесай

Доц. Лозанов: Наесен очаквам да се появи български Орбан или даже Путин

ПП-ДБ и ГЕРБ малко мъчно ще ги забележим още веднъж на масата, тъй като Политическа партия са представители на един политически наивизъм, които пристигнаха в политиката по пътя на гражданските митинги, а това е напълно различен вид логичност.

Това разяснява пред Нова нюз доцент Георги Лозанов. " На тях им трябваше време, с цел да схванат, че има една граница на измененията, до която щом се стигне, ръководството на градската десница стопира. Градската десница е била всичко на всичко за 35 години единствено към 6 години в някаква власт, когато сътвори основата и инерцията на западната ориентировка на България.

Така че, в случай че се стигне до действителни правосъдни промени, които да доведат до това правосъдна отговорност да падне върху причинителите - всичките му там пудели, нотариуси и джуджета - внезапно ще падне резето и всичко ще се разпадне ", 

уверен е Лозанов. Според него по този начин е станало и при държавното управление на Кирил Петков, когато Има Такъв Народ го неодобряваха.

" Така беше с Реформаторския блок, когато Христо Иванов трябваше да си подаде оставката и мисля, че към този момент тази тактичност да управляваме дружно с сътрудници, против които в действителност желаеме да управляваме, към този момент става мъчно. Това е доста рисков политически номер, за който се изисква голяма политическа сръчност, която очевидно липсва на политиците, разяснява той.

Има два вида триумфи - в геополитическата ориентировка на България, където постигнахме триумф, когато държавното управление застана против Радев, когато се видя, че той ще бута страната на Изток. Вторият тип триумф е за правосъдната промяна. Там обаче ПП-ДБ нямат триумф. В един миг геополитическата ориентировка е ужасно значима.

Сега моментът е комплициран, а и в случай че Тръмп отново завоюва в Съединени американски щати, нищо чудно да забележим отново ГЕРБ и ПП-ДБ дружно.

Но в случай че тази геополитическа примка малко се разхлаби, тогава акцентът ще е правосъдната промяна, където ПП-ДБ знаят, че с ГЕРБ доста мъчно ще реализиран резултат, тъй като там седят Движение за права и свободи, изясни още Лозанов. 

Така че, в случай че влезем във втората догадка, наесен отново ще има избори и то с доста неприятен резултат, тъй като тогава ще пристигна някакъв подобен като българско роден Орбан, а дори и като Путин, предсказа той.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР