ПП-ДБ и БСП му показаха червен картон Ще бъде ли

...
ПП-ДБ и БСП му показаха червен картон Ще бъде ли
Коментари Харесай

Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден

ПП-ДБ и Българска социалистическа партия му демонстрираха " червен картон "

Ще бъде ли отхвърлен Росен Желязков от поста ръководител на Народното събрание в предпоследния работен ден на този парламент? Темата ще бъде водеща през днешния ден в Народното събрание, откакто ПП-ДБ и Българска социалистическа партия внесоха искане за предварително освобождение на Желязков за цялостното му държание като началник на институцията и за редовно несъблюдение на законодателната стратегия, оповестява Българска национална телевизия.

Според ПП-ДБ Желязков злоупотребява с власт и пълномощия, и работи в полза на политическия блок ГЕРБ- Движение за права и свободи. По-рано оставката на ръководителя на Народното събрание желаеха и от " Възраждане " с съответен мотив- не беше позволена точката за вота на съмнение към служебното държавно управление с мотив, че не дава отговор на Конституцията.

От ГЕРБ и Движение за права и свободи не погледнаха съществено на настояването за оставка на ръководителя на Народното събрание в последните часове на работата му. Бойко Борисов го дефинира като прочувствени прояви, а Делян Пеевски-популизъм.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР