ПП-ДБ е подкрепена от осем формации за балотажа срещу настоящия

...
ПП-ДБ е подкрепена от осем формации за балотажа срещу настоящия
Коментари Харесай

Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на Пазарджик: Осем формации ни подкрепят за балотажа

ПП-ДБ е подкрепена от осем обединения за балотажа против сегашния кмет на Пазарджик Тодор Попов. Това сподели в предаването „ Тази заран “ претендентът на ПП-ДБ Петър Кулински. Той е бил студент, когато съперникът му е станал кмет на града за първи път.

„ Ние сме очевидци на нещо невиждано, което се случва в града ни. Осем претендента се обединихме към общата концепция Пазарджик да получи право на един нов живот. Когато градът се трансформира в най-бързо обезлюдяващия се град в България, когато от него лъха на корупция, когато той се ръководи със боязън, когато кметът назовава себе си тежък феодал, най-нормалното нещо е ние да си подадем ръка “, уточни той.

Според него назрява момента, в който всички би трябвало да загърбят политическите си пристрастия и да се стартират да работят дружно за Пазарджик. Той отхвърли да приказва за това кой е Тодор Попов и какво е направил обратно във времето. 

„ Време е да спрем да гледаме в предишното и да стартираме да гледаме в бъдещето. Вярвам, че Пазарджик има потребност от смяна и жителите ще излязат да гласоподават в неделя, с цел да дадат късмет за нов живот на града “, сподели още претендентът за кмет на ПП-ДБ. 

Петър Кулински уточни, че осемте политически обединения, които са се обединили против сегашния кмет Тодор Попов изключват разновидността за проваляне на балотажа. Според него гражданската сила за смяна е толкоз огромна, че ПП-ДБ ще съумеят „ да смъкват този циничен модел на ръководство и да дадат нов старт на Пазарджик “.

Той уточни, че е бил очевидец на пазаруване на гласове и е подал голям брой сигнали за това в полицията. Поясни, че е останал извънредно неудовлетворен от работа на правоохранителните органи и прикани вътрешния министър да се запознае с „ работата “ на хора с прякори Чайката и Диджей Гунди.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР