ПП да кажат кой се е обадил на ДПС и

...
ПП да кажат кой се е обадил на ДПС и
Коментари Харесай

БСП: ПП да кажат кой се е обадил на ДПС и ГЕРБ за Радостин Василев

ПП да кажат кой се е обадил на Движение за права и свободи и ГЕРБ да не поема комисията по спорт и за какво,  изиска от трибуната в Народно събрание депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков, осведомят от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

" Важен е въпросът, който повдигнаха сътрудниците от " Продължаваме промяната ", защото, в случай че това не е в съгласие по съответния ред в председателски съвет, а е пристигнало позвъняване от някъде, е значимо да уточним от кое място е пристигнало това позвъняване ", сподели той по отношение на изказванието на Политическа партия, че някой се е обадил на ГЕРБ и Движение за права и свободи с искане ръководител на спортната комисия да не бъде при втората по величина партия.

" Ако е пристигнало от служебния кабинет на президента Радев, няма да съм сюрпризиран ", уточни от парламентарната естрада Божанков и продължи: " От една страна той от дълго време е излязъл от конституционната си рамка, само че държа тази зала да знае, в случай че има интервенция от друга власт, което е по-сериозен въпрос, тъй като нарушава разделянето на управляващите ".

По думите му не може един длъжностен кабинет да се намесва в работата на едно постоянно определено Народно заседание и образуването на комисии в него.

" Г-н Василев беше част от една парламентарна група. Той има особени заслуги в събитията тогава, натрупал е сигурно негативи, осуети проектите на доста хора. Нямам подозрение, че доста хора в този момент ще се опитат да осуетят неговите ", разяснява той, визирайки.

" Важно е да изясним въпроса, който той повдигна, а точно кой се е обадил, кой се е намесил във образуването на една комисия, която е била на едно място, отишла е на друго – явно по някакви претекстове, свързани с оферти ръководител. Какъв е претекстът, кой се намесва, по какъв начин и по каква причина – намесва ли се друга власт в това Народно заседание? ", попита от парламентарната естрада Явор Божанков.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР