ПП АБВ ще сезира Европейската комисия и Европейския парламент за

...
ПП АБВ ще сезира Европейската комисия и Европейския парламент за
Коментари Харесай

АБВ ще сезира Европейската комисия и Европейския парламент заради институционална атака срещу телевизия „Евроком“

ПП АБВ ще сезира Европейската комисия и Европейския парламент за случай с телевизия „ Евроком “. Това заяви пред медиите водачът на АБВ-Младежи доктор Пламена Заячка. Тя изясни, че Национална агенция за приходите и ДАНС правят инспекция на малкия екран по сигнал до прокуратурата. За задачата от страна на двете институции е била изискана информация от малкия екран, която по този начин или другояче е обществено налична – рекламодателите и медиапланирането на излъчванията, по-специално на три съответни излъчвания с очебийно изчерпателен темперамент.
Д-р Заячка изрази паника по случая и разяснява, че когато Държавната организация за национална сигурност се загрижи за рекламите в една телевизия, това не поражда сигурност, а отвращение. Още повече, че се желае информация, която е обществена и предадена в съответните институции.
 АБВ за 7-ми реактор на АЕЦ Козлодуй: На гола поляна - чифте реактори АБВ за 7-ми реактор на АЕЦ " Козлодуй ": На гола поляна - чифте реактори
" Поредната прищявка на премиера и шайката към него за 7-ми реактор на АЕЦ " Козлодуй ", това е на гола поляна - чифте реактори “,...
„ Това единствено демонстрира, че това е политическа акция, изборно правораздаване и Национална агенция за приходите и ДАНС се употребяват за бухалки. С тези си дейности те го удостоверяват. Един от претекстовете ни да желаеме оставката на основния прокурор е точно това изборно правораздаване и този асортимент какво се демонстрира, какво не, какво се проверява и какво не. Неслучайно в резолюцията на Екологичен потенциал се показва, че в България е влошена свободата на медиите, неслучайно „ Репортери без граници “ потвърдиха, че държавното управление показва липса на предпочитание за възстановяване на медийната среда в България. Тази председателка на комисията на Съвет за електронни медии, вместо да се възмущава от нашето 111-о място по независимост на словото, би трябвало да предприеме дейности, а не да пази единствено свободата на словото на ръководещите. Свободата на словото е за всички “.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР