ПП АБВ счита за задължително формирането на правителство. Това заяви

...
ПП АБВ счита за задължително формирането на правителство. Това заяви
Коментари Харесай

Румен Петков: АБВ участва в пет работни групи, задължително трябва да има кабинет

ПП АБВ смята за наложително образуването на държавно управление. Това съобщи пред медиите ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков.

Той акцентира, че това не би трябвало обаче да става безпринципно и на основата на сметкаджийски причини, само че на основата на това, което подсигурява взаимната и това, което подсигурява резултати, учредени на публичния интерес.

„ Гарантиране на обществената правдивост, въз основата на опциите все още, гарантиране приходите на жителите, избавяне на бизнеса, гарантиране на енергийната сигурност на страната и бъдещето на България, гарантиране на мощната страна – в обществената сфера, опазване на здравето и обучение, просвета и културно-историческо завещание и стопанската система “.

Петков напомни дългогодишната позиция на АБВ за отчетливо присъединяване на страната в стопанската система. Той уточни, че партията със собствен представители, посредством КП „ Българска социалистическа партия за България “ взе участие в пет работни групи в преговорния развой – Владимир Маринов, депутат и зам.-председател на АБВ – земеделие, проф. Любомир Халачев – просвета и културни политики, ген. Михо Михов – защита и сигурност, Антон Коджабашев – спорт, противоречиви политики, доцент Георги Кючуков – външна политика на България.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР