ПП АБВ представи кандидатите си за народни представители в 23,

...
ПП АБВ представи кандидатите си за народни представители в 23,
Коментари Харесай

АБВ представи кандидатите си за народни представители в 23, 24 и 25 МИР в София

ПП АБВ показа претендентите си за народни представители в 23, 24 и 25 МИР в София. Листите ще бъдат регистрирани на следващия ден.
Румен Петков : В листите ни са хора, които са потвърдили професионално себе си и способността си да пазят националния и публичния интерес
„ Енергията я има във всички възрастови групи, само че близо 1/3 от 35-те претенденти, които сме номинирали, са до 40-годишна възраст. Това ме кара да съм уверен, че сме носители на смяната. Благодаря на тези, които се ангажират с поддръжката си за нашата политика и нашата акция. Продължаваме да сме обезпокоени от това, че в акцията няма да се приказва за политика и политически и управнически решения а по-скоро ще бъде фокусирана върху насаждането на боязън. Искам да подчертая с огромно наслаждение и почит към нашите претенденти в трите региона, че мислите ни излъчват сила и достолепие, темперамент.
Горд съм, че в листите ни има 6 хабилитирани лица, трима лекари, трима адвокати, хора, ангажирани с националната сигурност, стопанската система и администрирането. Това благосъстояние от персони отразява потребностите на София. Те са носители на това достолепие и тази мощ на българския разсъдък, които са ни правили и би трябвало да ни вършат горди европейци.
Сърдечни благодарности изричам, не тъй като по този начин се приказва в такива случаи, а тъй като съм уверен и показвам мнението на мнозина, за уговорката на доцент Атанас Мангъров. Ако през днешния ден нещо липсва на нашето общество, то е действителният разбор на обстановката и даване на нужната информация на жителите, с цел да могат те да създадат своята оценка на дейностите и бездействията на институциите в народен, европейски и международен мащаб “.
Христо Колев , водач на АВБ-София и лидер в 25 МИР в столицата: Ние от Политическа партия АБВ се борим за нов морал, за провеждането на нова политика, която да носи смяната
„ За нас е доста значимо да се покачат приходите, да има естествен метод на живот за пенсионерите и работа за младежите, наша идея е младите да останат в България. Призовавам имащите право на глас да отидат до урните на 4 април, тъй като в този момент е моментът да вземат решение за бъдещето на България. Промяната е допустима, а носителят й е точно Политическа партия АБВ. Благодаря за това, че се включихте и имахте смелостта твърдо да заявите своята позиция. Като ръководител на софийската градска организация на Политическа партия АБВ, в този миг съм горделив, тъй като листите, тези 35 индивида са всички до един потвърдили се, те са авторитетни по места. Всички вършат нещо и до ден сегашен са правили нещо, с което до подобрят средата на живот в България. Най-добрата, най-качествена листа в трите МИР-а е на АБВ. Като капацитет, като морал, като професионализъм нито една друга партия не може да извади такива претенденти. АБВ следваме правила и политика, от която не мърдаме даже и сантиметър.
Ако нещата не се трансформират в този момент, един ден моите деца просто няма да имат избора дали да заминат, или да останат. Те ще би трябвало да заминат, тъй като за последните 10 години каквото и да се каже за това ръководство, е малко. Това е антибългарска политика. Ние от Политическа партия АБВ се борим за нов морал, за провеждането на нова политика, която да носи смяната. На представителите на Политическа партия АБВ им е пределно ясно по кой път са тръгнали и за какво - в името на България “.
Д-р Пламена Заячка , водач на АБВ-Младежи и лидер на Политическа партия АБВ в 24 МИР в София и в Кърджали: Политическа партия АБВ потвърди и потвърждава всеки ден експертизата си
Вече седем години Политическа партия АБВ има национално виновни политики във всеки един бранш. Включих се в борбата и се съгласих да съм лидер на листата на Политическа партия АБВ в 24 МИР, също по този начин и в Кърджали, тъй като имам вяра, че смяната стартира от всеки един от нас. За да промениш нещо, би трябвало да се включиш интензивно и да бъдеш смяната, която искаш да видиш. За първи път съм лидер на листа и потеглям с убеденост освен поради хората, които са при мен в листата и в цяла София, само че поради хората, които са в АБВ.
Политическа партия АБВ потвърди и потвърждава всеки ден експертизата си. Днес, след коронакризата и ограниченията, имаме изключителна потребност от капацитет, тактика, експертиза, които да изведат България след здравните ограничения, следват икономическите и обществените.
София има неповторим капацитет, тя може да бъде и ски дестинация, и за СПА, и да развива балнеотуризъм, който не се създава и това е години наред. Столицата има потребност от нова визия и е извънредно време да спре диалогът за дефицит тук-там в яслите и детските градини. Колко години се взема решение този проблем? Отново 6 000 деца на година не могат да си намерят ясла. Това го слушаме от 10 години. АБВ на локално равнище, където има представители, потвърди, че безплатните детски ясли и градини са вероятни и това желаеме да създадем и тук. В момента е на път да банкрутира цялостен един отрасъл с над 300 000 души, който създава 12 % от Брутният вътрешен продукт на България. На път сме от 13 март да банкрутира целият бранш „ Туризъм “ с туроператори един по един, които ще оставят всички нас, които авансово сме заплатили пакетно предложение, екскурзия, без да ни върнат парите, тъй като страната не желае да застане и да поддържа тези хора. Нас – хората да ни върнат парите. Това е единствено един образец, а това ще е вълна, тъй като с туроператорите следва още подсектори “.
Доц. Атанас Мангъров , лидер на листите на Политическа партия АБВ в 23 МИР в София и Варна: Мерките против COVID-19 се управляват от тайфа дилетанти
„ Мерките, които се подхващат, се управляват от тайфа дилетанти, които не са наясно какво да вършат и извършват нечии разпоредби и се водят от цели, които не са медицински. Ще стане една година, откогато коронавирусът пристигна в България. Оттогава започнаха тези безумни ограничения. Казвам „ безумни “, тъй като първоначално се сподели още, че това е нов вирус, на нас нищо не ни е ясно и не знаем какво ще вършим и че ще се учим в придвижване. В резултат на това започнаха действия като затваряне на градинки, паркове, игрища, децата бяха спрени от учебно заведение. Животът замря. Защо се направи това? Защото с налагането на тези ограничения се заеха хора, на които цялата тази активност беше напълно непозната и те просто не знаеха какво да вършат и започнаха да повтарят папагалски нещата, които се въвеждаха в други страни. В резултат на това се е стигнало до обстоятелството, че за предходната година броят на в допълнение умрелите хора е към 15 000-16 000. От тях с COVID-19 са по-малко от половината. Повече починаха поради неефективността и неадекватността на всички тези ограничения, тъй като те се постановяваха от хирурзи, ортопеди, неврохирурзи, микробиолози. Хора, които не са се занимавали с тези неща.
Тази заран бях в Благоевград и усещане ми е направи, че всеки втори магазин е за отдаване чартърен, а градът е запустял. Няма студенти. Няма бизнес. Същото се следи, когато човек мине в София по „ Раковска “ или която и да е друга улица. Правителството твърди, че са се справили доста добре. С какво? Медицинските резултати са налице. Икономическите също се виждат. Туристическата промишленост със 70% надолу. Децата към този момент цяла година не вървят на учебно заведение. Тази година приключи първият випуск студенти по „ Медицина “, които приключиха виртуално. Може би те ще станат единствено персонални лекари, тъй като единствено персоналните лекари сега са в положение да лекуват някого отдалечено и по телефона.
Продължават неяснотите към имунизациите против ковид. Не е ясно дали този, който е имунизиран, ще може да популяризира болестта или не. Или задачата е просто да се получи уверение, че хората са набоцкани. В началото се споделяше, че единствено тези, които са имунизирани, ще имат право на тези имунизационни паспорти. С доста приказки и доста напън най-сетне склониха, че може и тези, които са преболедували, също да имат документ от този вид. Това е нещо, което е необикновено неуместно и аматьорско. Ние с партия АБВ сме от едната страна на бариерата и мисля, че всички хора, които не желаят това да продължи, които желаят нещата да се трансформират, са добре пристигнали при нас със своите гласове “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР