ПП АБВ постави финала на предизборната си кампания със светлинно

...
ПП АБВ постави финала на предизборната си кампания със светлинно
Коментари Харесай

ПП АБВ закри предизборната си кампания със светлинно шоу *

ПП АБВ сложи финала на предизборната си акция със светлинно шоу. Върху емблематичната фасада на ЦУМ със тон и атрактивна анимация бяха показани още един път претендентите на партията за парламентарния избор, както и водещите цели на партията.
Закриването на акцията на АБВ в столицата събра десетки фенове, които снимаха атракцията със своите телефони. Част от събитието бяха водачът на партията Румен Петков, водачите на трите софийски листи доцент Атанас Мангъров, доктор Пламена Заячка и Христо Колев.
Доц. Атанас Мангъров изрази вяра хората в неделя да излязат и да гласоподават в името на естествения живот, успокоение и предвидимо всекидневие.

„ Искам да благодаря на всички, че застанахте до мен, че организирахме една доста ексцентрична и доста забавна акция. Надявам се, че хората ще ни схванат, уповавам се, че ще надвият над всичките си предубеждения и ще застанат дружно с нас, с цел да спрем това безумство, което продължава към този момент цяла година, с цел да няма нова нормалност и да се върнем, колкото може по-скоро към остарелия си живот. “
Лидерът на АБВ Румен Петков прикани хората да поддържат бюлетина номер 6, тъй като това е естественото решение и българското бъдеще.
 Мангъров изясни по какъв начин да се реформира здравната система Мангъров изясни по какъв начин да се реформира здравната система
Трябва да се опитаме да ремонтираме нашата здравна система, тъй като се оказа, че тя не работи както би трябвало. Това сподели доцент Атанас Мангър...
„ Скъпи другари, благодаря ви за това, че се изправихте с лицата и достолепието си да желаяме доверието на българските жители за естествен живот в работеща страна. Гордеем се, че имаме хора като вас, тъй като вие излъчвате честност, достолепие и мощ на характера. Вие сами решавате по какъв начин да се обличате, вие сами решавате къде да ходите. Вие сами решавате да върнете нормалността на българина. Нека си пожелаем триумф, тъй като го заслужава България “.

*Публикацията е според контракт за осведомително обслужване за акцията за парламентарни избори 2021 година
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР