ПП АБВ , европейски комисар с ресор Ценности и прозрачност“,

...
ПП АБВ , европейски комисар с ресор Ценности и прозрачност“,
Коментари Харесай

АБВ сезира ЕК заради институционална атака срещу телевизия „Евроком“

ПП АБВ, европейски комисар с сектор „ Ценности и бистрота “, за случай с телевизия „ Евроком “, в който Национална агенция за приходите и ДАНС правят инспекция на медията по сигнал до прокуратурата.Това оповестиха от пресцентъра на партията.
За задачата от страна на двете институции е била изискана информация от малкия екран, която по този начин или другояче е обществено налична – рекламодателите и медиапланирането на излъчванията, по-специално на три съответни излъчвания с очебийно изчерпателен темперамент.
 АБВ: Борисовщина и трошляк унищожават и „ Пътеката на здравето “ в Банкя (СНИМКИ) АБВ: Борисовщина и трошляк унищожават и „ Пътеката на здравето “ в Банкя (СНИМКИ)
В Банкя, на самата „ Алея на здравето “, която от дълги години е туристическа, в този момент се издига новопостроена къща, наобиколена...
В текста на писмото се показва паника и се акцентира тревожната процедура на в България.
„ Една от дребното свободни малките екрани, а точно „ Евроком – Национална кабелна телевизия “ ООД е подложена на напън и заплашване от страна на няколко държавни институции ", се показва в.
За това мероприятие са ангажирани Национална организация за приходите и Държавна организация „ Национална сигурност “. Органът, който би трябвало да се грижи за сигурността на страната, да се бори с тероризма, в този миг се занимава с една частна телевизия/юридическо лице! “, сигнализират от АБВ.
 
 За нова сеч в борова гора на Витоша сигнализират от АБВ (СНИМКИ) За нова сеч в борова гора на Витоша сигнализират от АБВ (СНИМКИ)
За нова сеч на Витоша сигнализираха от АБВ и я демонстрираха на публицисти. В най-високата част на вилната зона на Бистрица, наоколо до грани...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР