Позволявате си в рамките на една минута да вземете две

...
Позволявате си в рамките на една минута да вземете две
Коментари Харесай

Тошко Йорданов се скара с Митева и БСП: Ако ви се прибира, прибирайте се

" Позволявате си в границите на една минута да вземете две разнообразни решения. Имаше кворум, проверихте го, по-късно имаше болшинство и вие си позволявате да казвате кое и по кое време да одобряваме. Ако ви се прибира, прибирайте се ". Това съобщи ръководителят на групата на " ИТН " Тошко Йорданов , обръщайки се към ръководителят на Народното събрание Ива Митева.

" Същото се отнася и за Българска социалистическа партия - в случай че ви е боязън от закона за НСО, излезте и гласувайте срещу. Къде са ви хората? Или Народното събрание тук е да идваме единствено рано сутринта, да дадем по едно изявление за публицистите и да си излезем? ", добави Йорданов.

Коментарът му бе предизвикан от това, че препоръчаните промени в Закона за НСО не бяха гласувани, защото нямаше кворум в залата.

Първото гласоподаване на предлагането обаче претърпя неуспех, тъй като едвам 113 гласоподаваха за него, а Митева разгласи, че кворум няма. След това тя изиска инспекция на депутатите в зала, която сподели, че вътре са 140 души. При повторното гласоподаване обаче кворум още веднъж нямаше. Затова Митева реши, че точката не може да се гледа през днешния ден.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР