Позорната майка в YouTube Руби Франке може да е малка

...
Позорната майка в YouTube Руби Франке може да е малка
Коментари Харесай

Майката насилник в YouTube Руби Франке е имала „партньор в престъплението“, тъй като прокурорите преследват „големи риби“

Позорната майка в YouTube Руби Франке може да е „ дребна риба “ в съпоставяне със обвинения съизвършител Джоди Хилдебранд, допусна специалист, откакто Франке се призна за отговорна в малтретиране на личните си деца.

В съглашението за признание на виновността Франке призна, че е измъчвала сина си месеци наред, като го е принуждавала да извършва часове физически задания, лятна работа навън без подобаваща вода и „ повтарящи се и съществени слънчеви изгаряния ”, който се появи на мехури. Отказана му е храна или са му давани доста елементарни ястия и той е бил изолиран от други хора без достъп до книги, тетрадки или електроника.

Като част от съглашението си за признание на виновността, Франке се е съгласила да свидетелства против „ съизвършител в закононарушение " Хилдебранд, който би трябвало да се яви в съда на 27 декември. И двамата бяха упрекнати в едни и същи закононарушения.

Прочетете повече: Смразяващото позвъняване на 911 на Руби Франке разкрива степента на принуждение от YouTuber, кое...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР