Позор е в центъра на София най-високият паметник да бъде

...
Позор е в центъра на София най-високият паметник да бъде
Коментари Харесай

Дъщерята на Желев: Ако властта не премахне МОЧА, обществото ще го направи

Позор е в центъра на София най-високият монумент да бъде Паметникът на Съветската войска, уточни още тя
„ Крайно време е Паметникът на Съветската войска да бъде отстранен “. Това разяснява в ефира на „ Събуди се ” Станка Желева, щерка на първия президент на Република България Желю Желев.

„ Иска се благосклонност, желае се храброст, тъй като е срам в центъра на София най-високият и най-големият монумент да бъде Паметникът на Съветската войска. На една войска, с помощта на която е бил натрапен тоталитарният режим. Защитниците на паметника не престават да бъдат партиите -  наследници “, уточни още Желева.

„ Проблемът е, че има прекомерно доста ползи в България обществото да бъде разграничено, да бъде опълчено. Този монумент се трансформира в знак на това разделяне “, добави тя.

И акцентира: „ Тези хора, наследниците на тази национална власт, които желаят да не престават да бъдат основен фактор в българската политика, на тях е необходим паметникът “.

По думите ѝ в този момент е ход на регионалната администрация, която има благосъстоятелност на монумента.

„ Ако не бъде отстранен от политиците, мисля, че ще бъде отстранен от гражданското общество. Хората имат непоносимост към този неуместен монумент “, сподели Станка Желева.

„ Имаме постоянно държавно управление, което е демократично и прозападно оринетирани. Радев е откри съветски сътрудник. Той би трябвало да бъде съден за изменничество към Родината си “, съобщи Желева. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР