Познайте кои са най-добрите устройства на 2018 г.! Няма да

...
Познайте кои са най-добрите устройства на 2018 г.! Няма да
Коментари Харесай

Обявиха кои са 5-те най-добри устройства на 2018 г.

Познайте кои са най-хубавите устройства на 2018 година! Няма да бавим доста отговора. Направо започваме да изброяваме. Това са стабилизатор, незначителен безпилотен летателен уред, преносим компютър, камера и апарат за изчистване на въздуха, написа Profit.bg.

``
реклама

Организацията DJI разгласява класацията си за най-хубави устройства на 2018 година В челната петица специалистите сложиха най-полезните артикули за индивида. Конкретно това са:

1. Стабилизаторът Osmo Pocket. Той тежи единствено 116 грама. Разполага с 12-мегапикселова камера и може да се закупи против 349 $.

2. На второ място виждаме преносимия компютър Project Linda на Razer. Ноутбукът е с екран с размер 13.3 инча. Вътрешното вместилище е 200 GB.

3. Камерата Nikon Coolpix P1000 сграбчва бронза. Тя се отличава с неголеми размери и е идеална за фенове на пътешествията. Устройството заема малко място в раницата.

4. Безпилотното летящо устройство Mavic Air. С едно зареждане то може да лети 21 минути. Разполага с 12-мегапикселова камера и прави детайлни фотоси на мечтаната от вас околност. Струва 799 $.

5. Последната позиция е за устройство, с което може да повишите качеството на въздуха вкъщи - Dyson Pure Cool.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР