Познавате ли някого в обкръжението си, който иска да бъде

...
Познавате ли някого в обкръжението си, който иска да бъде
Коментари Харесай

Искам да бъда "кукла за секс", мозъкът ми пречи! Жива Барби плаща за хипноза, за да стане "напълно глупава"

Познавате ли някого в обкръжението си, който желае да бъде по-глупав, в сравнение с е? Със сигурност не! Но тъкмо това се пробва да реализира най-лудата човешка Барби.

Блондинката Бенет от Калифорния желае мъжете да я одобряват единствено като изкуствена полова кукла. Затова решила да се подложи на внушаемост и по този начин да стане изцяло глупава. Самата тя признава, че й се получава и то сносно.

" Ходя на внушаемост веднъж седмично. Вече прекосих 20 сеанса, в този момент се усещам объркана и празна от вътрешната страна. Неотдавна трябваше да посрещна другарка на летището и не можех да си спомня дали би трябвало да застана на гейта за идващи или заминаващи ", разкрива Барбито от Калифорния

" Веднъж пък се обърках, до момента в който отивах при майка ми и се озовах пред къщата, в която съм израснала ", добавя тя.

Блондинката, която се пробва да замязя на най-известната кукла, към този момент е заплатила пет интервенции на гърдите си. Периодично върви на процедури за ботокс, силикон в устните и бронзиране на тялото.

" Когато хората ме питат за какво желая да съм Барби, им давам отговор - а кой не би желал?! Тя има прелестен живот. Постоянно си купува всякакви неща и няма грижи за нищо ", размечтава се Бенет и признава, че самата тя не работи, а изкарва пари от разнообразни мъже през интернет.







А ето по какъв начин е изглеждала, преди да стартира с пластичните интервенции:



Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР