Познавате ли елегантна жена, която да излъчва класа, но ви

...
Познавате ли елегантна жена, която да излъчва класа, но ви
Коментари Харесай

Обноските и поведението показват класата на жената – и драмата не присъства в живота ѝ

Познавате ли елегантна жена, която да излъчва класа, само че ви е мъчно да определите точните аргументи, които я вършат такава Разбира се, това не е единствено нейният добър усет, грациозност или безкрайна мъдрост.

Това, което прави една жена стилна, е методът, по който тя се държи и това включва способността ѝ да се отстранява от всевъзможни обстановки, които не са потребни и да споделя „ не “, когато не желае да прави нещо. Класата с пари не се купува. Обноските и държанието на дамата демонстрират нейната класа. И да – класата не излиза от мода. Никога.

Така че благи девойки и дами, избирайте да бъдете дами с класа – всеки ден и когато и да е, без значение от мястото и обстановката.

Ето какво в никакъв случай не вършат дамите с класа

 

Никога не се стараят прекалено много

Да, тези дами са амбициозни. Да, тези дами се борят за своите цели и следват фантазиите си. Но не разрешават щастието им да зависи от тях. Те не се опасяват от неуспеха и не позволяват това да въздейства на самочувствието и увереността им. В бизнеса или във взаимоотношенията те знаят по кое време е време да упорстват и по кое време е време да се оттеглен.

Но освен това, те не се стараят прекалено много в всекидневието си. Те не се стараят прекалено много да наподобяват умни, не се стараят да бъдат красиви и най-много – не се стараят да бъдат елегантни. Защото те са такива. И няма смисъл да се потвърждават на някого, нито изпитват потребността да бъдат харесвани от всички.

Жените с класа нямат време за злословия

Тези дами в никакъв случай не губят време в злословия. Те ценят времето и психическото си здраве. В края на краищата те знаят, че им е писано да бъдат страхотни и това значи, че би трябвало да прекарват времето си, правейки значими неща! Клюките са за хора, които нямат работа и цели и за тези, които не се открояват с необикновен разсъдък.

Те доста добре знаят, че клюките не способстват с нищо за професионалния или персоналния им живот, нито за човечеството като цяло. Знаят също и, че това може да аргументи повече щета, в сравнение с изгода. Клюките засягат метода, по който мислим и се отнасяме с хората.

Клюките са за тези хора с дребни души. Онези, които подхранват егото си с любопитки за тези, които познават. Може би цялостен живот няма да стигне, с цел да се разбере същинската изгода от клюките. Разбира се, дамите с класа ще кимат и се усмихват, когато хората клюкарстват, тъй като не желаят да бъдат груби, само че евентуално ще сменят тематиката за нещо по-важно или ще намерят метод да се извинят, когато я пресечен.

Жените с класа в никакъв случай не прекаляват

Елегантните дами са почтени и благи и знаят по кое време би трябвало да прекратят обещано нещо. Не обичат да прекаляват в преследването на задачите си, както и да упорстват да бъдат там, където не са мечтани.

Те също по този начин пазят доста добре персоналното си пространство.  Те не разгласяват доста фотоси за персоналния си живот в обществените мрежи, тъй като избират да бъдат мистериозни.

Никога не злепоставят колегата си

Жената с класа в никакъв случай не би злепоставила колегата си. Тя предизвика единствено най-хубавото от него. Не губи време да играе игри, да се отдава на драма или да обърква възприятията на другите. Всички ние би трябвало да живеем логичен живот и да спечелим уважението на хората, за които ни е грижа.

Това е, което мъжете желаят от една връзка на първо място – почитание. Уважението може би е най-важното в връзките. Защото без него – в никакъв случай не бихте имали здрава и дълготрайна връзка. Има нова идея в логиката на психиката на взаимоотношенията, която разказва всичко това. Нарича се героичен инстинкт.

Простата истина е, че мъжете имат биологичен ентусиазъм да се засилят за дамите и да завоюват тяхното почитание в подмяна. Това е вградено в тях. Но дамата с класа не се нуждае от някой, който да я избавя. Тя няма потребност от „ воин “ в живота си. Защото тя самата е подобен.

Жените с класа в никакъв случай не вземат участие в драма

За тези дами драмата е безполезна, в случай че не пишете лирика или играете в пиеса.

Класните дами са се трансформирали в такива посредством опит и въздействие. Може би са имали доста драми в предишното и са решили, че в никакъв случай повече няма да имат нищо от това. Може да са чели доста книги за самоконтрол и управление на страстите, които са им помогнали да осъзнаят какъв брой значимо е менталното здраве и по какъв начин би трябвало да се грижи за него всеки човек.

 Жените с класа в никакъв случай не се съмняват в себе си

Класните дами в никакъв случай не се съмняват кои са и какво могат да реализират. Дори в случай че към момента не са там, където желаят да бъдат, те нямат този глас, който споделя „ не можеш “ или в случай че скрито се появява, те не му разрешават да им въздейства и да ги отхвърля. Ако искаш да бъдеш жена с класа, би трябвало да преодолееш несигурността, която те стопира от това да успееш и да бъдеш щастлива.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР