Познавате и двамата - момчето е известен кулинар, а момичето

...
Познавате и двамата - момчето е известен кулинар, а момичето
Коментари Харесай

Ще ги познаете ли? Тези невинни студенти сега са царе на ТВ ...

Познавате и двамата - момчето е прочут кулинар, а момичето - съумяла актриса. Кадърът от студентските им години обаче може да ви затрудни да познаете кои са те

Ути Бъчваров изненада феновете си в обществените мрежи със остаряла фотография от студентските си години. На черно-бялото фото той не наподобява на себе си, а същото важи и за девойката, до която той театралничи. Става дума за актрисата Гергана Стоянова, която е била състудентка на Ути в НАТФИЗ.

На фрагмента Гергана, която с времето става все по-хубава, наподобява като дете. " Изключително обичана фотография с доста обичан човек. Великолепната актриса и мой безценен другар, Гергана Стоянова, ми беше на посетители, с цел да сготвим дружно вкусни неща и да си напомним случки от годините ни във ВИТИЗ.



В ръцете си държа безценен подарък, който тя ми направи преди броени седмици - деветесетарско мега куул " селфи ", на което аз съм слаб и имам буйна коса, а тя е все по този начин прелестна, както и в този момент. Беше ми драго. Благодаря за срещата, Гери!, е написал атрактивният артист под благата снимка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР