Познавате ги добре. Tе са слънчеви дори и в дъждовните

...
Познавате ги добре. Tе са слънчеви дори и в дъждовните
Коментари Харесай

Горещо! Секси синоптичките Деси, Никол и Гери споделиха пикантни тайни от личния си живот - заговориха за бебета, деца и лукс

Познавате ги добре. Tе са слънчеви даже и в дъждовните дни, а постоянно съобразяваме даже проектите си съгласно това, което ни кажат от екрана. Това са красивите синоптички на Нова телевизия – Деси Банова, Никол Станкулова и Гери Малкоданска. „ Какво правиш? В ефир сме. Прекъсваш обедната емисия “. Така Деси скастри сътрудника си Краси Боев, който реши да направи репортажът за тях. Банова обаче показа, че живее под огромен стрес, защото дъщеричката й потегля от септември на предучилищна.

„ Всичко е първокласно на всички места. Ако не беше по този начин аз въобще нямаше да дойда “, пошегува се Станкулова при срещата си с сътрудника й.

„ Великият покрив, на който постоянно феновете ни виждат. Сигурна съм, че в случай че един ден родя ще доведа децата си тук и ще им кажа: „ Мама прекара по-голяма част от живота си тук “, сподели пък Малкоданска. Веднага обаче я отвърнаха с въпроса: „ Да не си бременна? “. „ Не, дебела ли наподобявам. Просто съм жена и е обикновено да приказвам за деца “, отсече тя. Все отново водещата посочи, че е съществено обвързана и щастлива.

Повече гледайте във видеото:



Източник: Нова телевизия
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР