Познавате добре Йоана Йорданова - тя е нашият астролог и

...
Познавате добре Йоана Йорданова - тя е нашият астролог и
Коментари Харесай

Астрологът Йоана Йорданова със специална прогноза за 2024 и Астропланер за любителите на астрологията

Познавате добре Йоана Йорданова - тя е нашият астролог и създател на месечните и годишните хороскопи в Edna.bg . Тя е зодия Близнаци с изгряващ знак Водолей – композиция от сили, които я подтикват непрекъснато да си задава въпроси, да търси отговори и да се стреми да превежда галактическите знаци на понятен език. Специализирала е в региона на астропсихологията – модерно направление в астрологията, разглеждащо персоналния хороскоп като карта на капацитета на личността и нейните благоприятни условия за развиване. Тя преглежда хороскопа като синтез на дилемите, които душата си е сложила за съответното прераждане.

Днес с Йоана си приказваме за наближаващата 2024-та година, каква ще бъде тя, ще има ли зодии, за които ще бъде по-успешна, защо да внимаваме, какви препоръки би ни дала и за още нещо доста значимо и вълнуващо за нея, за нас, а и за всички наши читатели - нейният " Астропланер за 2024 "! Той е идеалният асистент за актуалните хора, които са интересуват от астрология, наблюдават придвижванията на планетите и направляват работата върху себе си в синхрон с тях.

 йоана йорданова астропланер Benitorial

***

„ Никога не се отхвърляй от това, което в действителност искаш да направиш. Човекът с огромни фантазии има доста по-могъща мощ от този, който е наясно с всички обстоятелства “ – думи на Алберт Айнщайн и астрологично мото на 2024 година

Съвсем в резюме - какво можем да чакаме всички от 2024-та година? Ще бъде ли по-добра, по-мирна и по-спокойна?

Краткият ми отговор не звучи изключително астрологично, само че той е следният: годината ще бъде такава, каквато всеки си от нас я сътвори за себе си. Астрологията в действителност демонстрира не какво ще се случи, а какви движещи сили ни направляват, по какъв начин си взаимодействат една с друга, посредством какво държание се демонстрират и до какви резултати води то. С други думи, те отключват това, което към този момент носим в себе си. Например през 2024 година ще усетим мощен повод да тръгнем в нова посока и да се заявяваме по-ясно във взаимоотношенията си с близките, изключително в партньорствата. Това е силата на Овена, която, в случай че е разгърната по един креативен метод, може да ни даде храброст и заряд да се впуснем в ново премеждие, да излезем от токсична връзка или да променим модели на взаимоотношения, които не работят към този момент в наша изгода. Ако обаче останем прекомерно пасивни или противоположното – считаме другия за зложелател и имаме потребност непрекъснато да водим борби, тогава това и ще получим – напрежение, спорове, някой над някого ще господства. И за най-голямо страдание май вторият сюжет ще надделее. Всъщност по тази причина сътворих и Астропланер 2024 – с цел да обясня по какъв начин да се синхронизираме с планетите и зодиака и по какъв начин да им дадем по-добър израз, а не да се борим с тях.

Има ли зодии, за които 2024-та ще бъде по-благодатна? И кои са те?

Обикновено огромните упования са към Юпитер, тъй като се счита, че знаците, през които минава, ще имат повече шанс, възторг и положителни благоприятни условия за професионален напредък и материално благоденствие. В момента Юпитер е в знака Телец, в първите месеци на новата година ще минава все по този начин през този знак, а на 26.05. ще навлезе в Близнаци и ще си пътешества към една година там. Така че сигурно ще удари едно рамо на хората, родени под тези знаци. За да може човек да се възползва от удобните благоприятни условия обаче, той би трябвало да е в синхрон с силата на планетата. Това значи да се стреми към напредък, разширение (включително на съзнанието) и да е отворен да стъпи в непознатото. Ако стоим на едно място, Юпитер може просто да ни отмине.

 нова година 2024 Istock

Има ли някакви значими и редки астрологични събития, които ни чакат през новата година?

До известна степен продължаваме процесите, почнали през 2023 година, като в този момент ще забележим тяхното разрастване и надлежно резултатите. Новото е, че Плутон, който единствено леко докосна знака Водолей през тази година, през 2024 година ще навлезе дефинитивно в този знак и ще остане там 20 години. Очаква се това въздействие да преобърне изцяло всичко, което Водолеят като знак ръководи, като групите, общностите и изобщо метода, по който взаимодействаме и се свързваме едни с други; ще има революционни открития в науката, а технологиите ще доближат до неподозирани висоти. Много истини ще се разкрият – за произхода на човечеството, за извънземния разсъдък, за това какво съставлява съзнанието и по какъв метод сме свързани между тях. Всъщност, част от тази информация към този момент е налична, само че през идващите години тя ще доближи до мозъците на повече хора и те се разсънят. Сякаш внезапно светва една лампа и започваш да виждаш всичко към теб по нов метод.

Събуждането ще отключи разгръщането на радикални промени в публичните системи, тъй като там има належаща потребност от нови хрумвания, промени и групов дух. За да се случи това, на напред във времето ще излязат хора, които са носители на новото – реформатори, будители, ексцентрични персони с доста висок разсъдък и в това време огромна креативност. Това е огромна гражданска война на всички равнища, която изцяло ще промени живота на индивидите и колективите. Тя обаче не е елементарен развой, тъй като Водолеят в най-висшата му проявя е доста висока топка. Той изисква в действителност високо равнище на осъзнатост, отговорност, самостоятелност и дарба да си сътрудничиш с други хора в името на обща цел. За да достигнем до там групово, има още доста работа, която да се свърши. Но лека бавно зрънцата ще стартират да покълват там, където почвата към този момент е подобаваща за по-голяма смяна.

 нова година 2024 Istock

За какво да внимаваме през 2024-та? Има ли сфери, в които няма да ни върви толкоз?

Както към този момент споделих, при доста хора сферата на връзките и партньорствата ще претърпи обновяване, като това в най-голяма степен се отнася за съществените знаци – Овен и Везни, Рак и Козирог. Връзки, които са изчерпани, ще останат в предишното, само че и ще се образуват нови. Преди да решаваме, че сътрудникът, не е за нас обаче, хубаво е да си зададем въпроса дали споровете и проблемите в връзките не ни подтикват да променим себе си, с цел да може да се балансира и връзката. В доста случаи ще става дума за нужда от смяна на модела ни на взаимоотношения – нещо, което е наследено от родители и предшественици, а не безусловно за завършек на връзките.

Сатурн – планетата, която постоянно основава провокации, е в Риби през 2024 година, което изисква от всички нас да се обърнем към себе си, към вътрешния си свят и към потребностите на нашата душа. Подтиква ни още съм съчувствие и благосклонност – и към себе си, и към другите. Много хора се пробват да запълнят неналичието на смисъл с материални придобивки и развлечения, само че Сатурн ще ни покаже доста ясно – посредством нашите усеща и прекарвания, а в някои случаи и посредством физически признаци, че имаме душа и тя копнее за нещо. Как можем да изпълним тези копнежи? Най-вече посредством любовта, творчество, духовни практики, поддръжка на по-слабите, страдащите и нуждаещите се.

Ако би трябвало да дадеш един общ съвет за всички зодии за 2024-та, какъв би бил той?

Бих дала рекомендация да се обърнем повече към себе си и да забележим какво се крие във вътрешния ни свят. Ако таим болежка, да създадем нещо, с цел да се изцелим. Ако таим блян да творим, да му дадем израз и форма.

 мистично магия планети звезди луна астро Istock

Разкажи ни повече и за Астропланера за 2024-та година. Какво съставлява той? 

„ Астропланер 2024 “ е медиатор сред персоналния ни свят и магическия свят на астрологията; сред човешката действителност тук, долу, и вселенската мъдрост там, горе. Благодарение на упражненията за себепознание и вътрешна работа всеки ще може да пътешества през зодиака дружно с небесните тела. Ще разбере как силите на планетите и зодиакалните знаци се демонстрират в живота и по какъв начин да ги използваме, с цел да сътворим своята най-смислена и удовлетворяваща 2024 година – такава, каквато я виждаме в фантазиите си.

В планера ще откриете препоръки по кое време изискванията са подобаващи за нови инициативи, по кое време Меркурий и Марс са ретроградни и е добре да забавим темпото? Кои моменти и интервали са рискови, тъй като напрежението е по-голямо? Каква е астрологичната конюнктура през всеки един от месеците и какво благоприятства тя? Така ще можеш да организираме по-добре дилемите и уговорките си в седмичния планер.

И не забравяйте, че планетните въздействия са ключове – те разкриват това, което към този момент е заложено в нас. Каквато и да е астрологичната конюнктура, ти си Слънцето (творецът) в своя живот. От твоите мисли, усеща и дейности зависи да използваш галактическите сили за положително и да пресътворяваш малко по малко себе си и живота си!

 йоана йорданова астропланер Benitorial

Какво ще открием в " Астропланер 2024 " като наличие?

Планерът включва  малко пояснение на съществени астрологични понятия, идеи за обмисляне на новата година с силите на планетите, изложение на астрологичната конюнктура за всеки месец, лист с най-важните астрологични събития през месеца и тяхното тълкувание, за какви действия е подобаваща силата на съответния месец, извършения по новолуние за синхронизиране с силата на зодиакалния знак, в който се случва новолунието, въпроси за реализиране на по-добър вътрешен баланс, свързани с знаците, задействани по пълнолуние, място за разказване на персонални цели, себенаблюдения, прозрения и бележки, календар за годината и лунен календар, датирани страници за обмисляне и образуване на срещи и задания. И всичко това облечено в първокласна опаковка и с необикновено грациозен дизайн, който напълно потапя фена на астрологията в нейния дух и символика.

 йоана йорданова астропланер Benitorial
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР