„Познаваме се с Калин Митрев и се доверявам на финансовия

...
„Познаваме се с Калин Митрев и се доверявам на финансовия
Коментари Харесай

Паси: Неприятно е, че България пак е забъркана в скандал

„ Познаваме се с Калин Митрев и се поверявам на финансовия министър Владислав Горанов, който уточни, че няма данни за закононарушение ". Това сподели ръководителят на Атлантическия клуб Соломон Паси в изявление за предаването „ Тази неделя " по БТВ.

Външният министър в държавното управление на Симеон Сакскобургготски разяснява изявленията, че брачният партньор на Ирина Бокова е взимал пари от президента на Азербайджан Илхам Алиев. " Аз не съм криминалист. Държавата има всички структури - финансово разузнаване, ДАНС и други. Нека тези институции си свършат работата. В това, че Азербайджан си лъска имиджа няма нещо неприятно ", сподели още Паси.

Той напомни, по какъв начин първата дама на някогашната руска република Мехрибан Алиева, бе в България преди няколко години и даде пари за просвета. " Неприятно ми е, че България отново е забъркана в скандал. Надявам се, че краят на историята ще бъде благополучен ", уточни още той.

Паси се спря и върху напрежението на Корейския полуостров. Той сподели, че Корейската народнодемократична република (КНДР) ще направи още един нуклеарен опит. За най-големия си наследник - Исак, означи, че той е член на Българска социалистическа партия. " При нас е традиция, наследник да не следва партията на татко си ", разяснява още Соломон Паси.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР