Познаваме Кремена Халваджиян като талантлив стилист, бизнесдама, светска личност, майстор

...
Познаваме Кремена Халваджиян като талантлив стилист, бизнесдама, светска личност, майстор
Коментари Харесай

Кремена Халваджиян за ролята си на баба! Стилистката с 6-то чувство, знаела как ще се казва внучката

Познаваме Кремена Халваджиян като надарен стилист, бизнесдама, световна персона, занаятчия на костюми в " Маскираният артист ", както и в какви ли не други функции. Но истината е, че не я познаваме в ролята ѝ на баба, каквато е към този момент от няколко години. 

В изявление за " Труд " Кремена споделя, че в случай че може внуците ѝ да вземат нещо от нея и брачна половинка ѝ, то това биха били положителното сърце и творчеството. 

Виж още: Семейният бизнес на " Мис България " 2020 потърпевш, оплака се и за друго

Припомняме ви, че Магърдич и Кремена Халваджиян имат две внучета - дребната Кай, която се роди в края на 2019 година и баткото Еди, който се роди през 2014 г. 

Виж още: Симона Загорова стана майка на момиченце! Името на бебчето не изненада никого

Кремена Халваджиян споделя, че е имала предусещане, че внучка ѝ ще се споделя Кай. Една сутрен се събудила и това име просто не ѝ излизало от мозъка. " Боже, в случай че го кръстят по този начин - какъв брой готино, ще е с моята писмен знак! " Тогава дребният Еди ѝ бил на посетители и баба му го питала по какъв начин ще се споделя бебето. Той ѝ споделил, че към този момент ѝ споделят Кай. 

Същевременно обаче и Магърдич имал проекти с това име, които към момента не ги бил споделял. Мислел си да пусне просеко под името Кай. 

Виж още: Родени един за различен: Джена трогна със фотография и благо послание към любовта на живота си

Кремена описа и какво дете е Еди. По думите той е сензитивен и артистичен. От септември към този момент върви на детска градина и там развива въображението си - рисува, твори с пластилин.

Изображение: https://www.instagram.com/kremenahalvadjian/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР