Познавам всеки един проблем в Пловдив, имам конкретни и ясни

...
Познавам всеки един проблем в Пловдив, имам конкретни и ясни
Коментари Харесай

Дани Каназирева: Без партийни протежета в управлението на...

" Познавам всеки един проблем в Пловдив, имам съответни и ясни решения. Единствени сме с подготвена стратегия за ръководство ", сподели претендентът за кмет на Пловдив от " Съюз за Пловдив " Дани Каназирева. Тя упорства най-сетне готови и можещи хора да ръководят града. " Омръзна ми партийни протежета без нужното обучение и качества да вземат решение за нас и децата ни ", отсече Каназирева. Думите бяха посрещнати с ръкопляскания на представителите на " Съюз за Пловдив ", най-вече младежи.

Каназирева добави, че е подготвена да обърне ръководството към хората. Напомни, че сега изцяло е нарушен правилото на справедливостта в връзките сред властимащи и жители. За следващ път разкритикува локалната власт за това, че хората заплащат високи налози и такси, само че не получават качествени услуги.

" Всеки проблем е предпочитан за мен - от трафика, превоза и инфраструктурата, през запазване на зелената система до опазването на здравето и обществените услуги. А за решенията са нужни експертиза, почитание, мощен екип и бързи темпове на работа. Това желая да дам на града си ", акцентира Каназирева и напомни, че думата „ избори “ значи най-много отговорност, дано като общество решим дали желаеме още от същото, или е време за ново и друго ръководство в Пловдив ", прикани съгражданите си претендентът за кмет.

Дани Каназирева насочи ясно послания към гласоподавателите: " Аз мога да ви обещая единствено да работя за Пловдив. Да изградя мощен и квалифициран екип. Да бъда покрай вас във всеки регион. Нека не се помиряваме като общество и дружно обърнем този старомоден партиен модел, който задушава града ни ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР