Познавам това момиче. Нургюл Салимова. Два пъти ми е гостувала,

...
Познавам това момиче. Нургюл Салимова. Два пъти ми е гостувала,
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Чак сега ли всички се сетиха за Нургюл?

Познавам това момиче. Нургюл Салимова. Два пъти ми е гостувала, тъй като тя от дете води борби по света в този толкоз интелектуален спорт - шахмата. От дете се бие за България. Не, че в този момент е доста стара, само че от доста дребна печели партии шах в името на родината си. Само тя и нейният треньор. Това написа в профила си във " Facebook " водачът на " ИТН " Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в.

Публикуваме и останалата част от поста му без редакторска интервенция:

И чак в този момент ли се сетиха всички? Даже малките екрани пратиха екипи в село Крепча, с цел да задават на жителите на Крепча невероятния въпрос - подкрепяте ли Нургюл?

Ами, да - поддържат я, къде ще вървят? Тя като си е в България си живее там. Къде да живее? Село Крепча, родното място на най-големите шахматисти в света.

Вижте к’во, иронията настрани. Kато цяло е толкоз хубаво, че сходни деца се раждат в България. Толкова е зареждащо, мотивиращо, стимулиращо, че сходно дете се е родило в България. Проблемът е, че то води единствено борба за родината си, а родината му - разбирай страната, в действителност го е изоставила.

Сега се сещат политици, медии, федерации и даже не знаят тя защо се бори сега - за международна купа или за международна купа, тъй като това са две разнообразни неща.

И тя през днешния ден не завоюва международната купа, само че завоюва сърцата на всички българи, които се срещнаха с нейната борба.

Ние сме тези, които можем да създадем по този начин, че страната да мисли за своите жители и да се грижи за своите гении.

Моцарт се е родил в фамилията на Леополд Моцарт в Залцбург, а Нургюл Салимова се е родила в фамилията на Илхан Ибрямов в Крепча, само че в действителност разлика сред тях няма.

От името на всичките си сътрудници и целия ми екип приветствам Нургюл Салимова за следващия й триумф.

Ние имаме вяра, че това е единствено началото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР