Познавам Делян като човека, който е посрещан с обич от

...
Познавам Делян като човека, който е посрещан с обич от
Коментари Харесай

Цитат на деня: Делян е човечен, избирателите го посрещат с обич

Познавам Делян като индивида, който е посрещан с любов от неговите гласоподаватели. Той е доста хуманен с хората, а за Движение за права и свободи е доста значима връзката с хората, които ги избират. Затова Делян е значим, тъй като хората го обичат ". Това сподели през днешния ден пред Би Ти Ви претендентът за вицепрезидент на Движение за права и свободи Искра Михайлова. Изказването и беше в отговор на въпрос какво изяснява наличието на Делян Пеевски в кандидат-депутатските листи на партия за идните парламентарни избори.
На тези президентски избори Движение за права и свободи за първи път има собствен претендент - водачът на организацията Мустафа Карадйъ.

Делян Пеевски е лидер на листите на Движение за права и свободи във Велико Търново и Благоевград. На последните извършени две гласувания за парламент той не присъстваше в листите на Движение за права и свободи. От партията обясниха това с неговото предпочитание да се отдръпна от политиката. За вота на 14 ноември, въпреки и в нови за него райони. Това стана няколко месеца, откакто Делян Пеевски се оказа един от няколкото българи, глобени от Съединени американски щати по закона " Магнитски ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР