Познавам България и българите от края на 90-те години. Имам

...
Познавам България и българите от края на 90-те години. Имам
Коментари Харесай

Юнкер: Председателството ще бъде успешно, не всички българи са корумпирани

Познавам България и българите от края на 90-те години. Имам положително предусещане за председателството, тъй като държавното управление, и освен то, е добре квалифицирано .
Това съобщи ръководителят на Европейската комисия (ЕК) Жан-Клод Юнкер в ефира на Българска национална телевизия.
За мен българите са един огромен народ. Уверен съм, че това председателство ще бъде сполучливо . Навсякъде ще се приказва за България.
Представата за България не може да бъде лимитирана единствено до казуса с корупцията. Убеден съм, че държавното управление ще направи всичко, с цел да се оправи с нея. Аз въобще не съм склонен да се слага знак за тъждество сред България и корупцията. Това не е правилно, не всички българи са корумпирани , сподели Юнкер.
По думите му България е проевропейски настроена. Повечето от допитванията на част от българите показват доста позитивно отношение към Европа. България по един натурален метод строи мостове сред Западните Балкани. Убеден съм, че политиката за мигрантите и бежанците ще играе първостепенна роля.
Българското държавно управление гледа на всички тематики доста съществено. Важен миг ще бъдат Западните Балкани. Трябва ясно да демонстрираме, че европейската политическа вероятност за Западните Балкани съществува , безапелационен бе ръководителят на Европейска комисия.
Според него последващо разширение на Европейския съюз може да се случи поетапно след 2025 година
Аз съм твърдо уверен, че България и Румъния би трябвало да получат достъп до Шенгенското пространство, най-много България, тъй като тя е изпълнила всички механически условия . Аз съм доста заинтригуван това да се случи. Смятам, че до края на мандата на тази Комисия до 2019 година, че Механизмът за надзор би трябвало да бъде отстранен, означи Жан-Клод Юнкер.
България демонстрира доста позитивни резултати. От София идват доста позитивни сигнали.
Всички ние имаме интерес да продължим диалозите с Турция, тъй като тя с огромни стъпки се отдалечава от Европейски Съюз. Бих приветствал среща на върха по време на българското председателство сред Турция и Европейски Съюз , уточни в умозаключение Юнкер.
" Напълно сме подготвени. Постигнахме доста и започваме председателството с високо вдигната летва. Председателството е един късмет за нас да се покажем като заслужен сътрудник ".
Това съобщи в предаването " Панорама " министърът на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова. Тя уточни, че България подава ръка на Западните Балкани. " Единни ще сме по-силни ", безапелационна бе Павлова.
Много са въпросите, по които ще работим. Първият и доста значим приоритет е дебатът за бъдещето на Европа, пречупен през това какъв ще е идващият бюджет. Ние би трябвало да дадем посока на този спор. Това е бъдещата кохезионна политика. Ние би трябвало да създадем по-ефективна външна граница с повече сигурност. Темата миграция ни е вторият приоритет. Между нас вътре не би трябвало да градим стени, само че да пазиме границите , сподели още Павлова.
Ние дадохме значима поръчка, че българското председателство ще бъде балканско председателство . Ние би трябвало да покажем, че Европа не е приключена като план, в случай че ги няма Балканите . Но без подправени упования . Темата за Западните Балкани влезе високо в дневния ред на водачите на Европейски Съюз. Тази тематика е регистрирана освен като значима, само че и като необратима. Ние би трябвало да създадем проект за всяка страна с доста почтен разбор, безапелационна бе Павлова.
Може да сме жигосани като най-бедни, най-лоши и най-черни, само че председателството е късмет да променим това факсимиле за България . България има извънредно положителни индикатори. Ниска безработица, подсилен БВП, нараснал кредитен рейтинг. Няма страна, в която да няма корупция. Тя е чувство. Тя касае всеки един жители, който предлага или приема. Касае всяка една институция , означи министър Павлова.
" Трябва да отдадем дължимото за председателството на служебния кабинет и Деница Златева. По доста от въпросите, свързани с председателството, ръководещи и съпротива работят конструрктивно ", съобщи Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия.
По думите му, когато се слагат проблеми, които се действително съществуващи, това е късмет за ръководството да ги взема решение.
Едва ли Българска социалистическа партия може да бъде упрекната, че стои зад изявленията в западната преса. Ние желаеме проблемите да се вземат решение. Ще би трябвало да обсъждаме още веднъж и Антикорупционния закон след ветото на президента.
За нас има директна връзка сред бедността и корупцията. Затова приканвам ръководещите да не отхвърлят ветото на президента и то да бъде подкрепено, с цел да седнем фактически и да създадем един закон против този камшик - корупцията , стана ясно още от думите на Вигенин.
Той разяснява и Истанбулската спогодба, като сподели, че има формулировки, които не са допустими за една огромна част от българското общество. Като образец той уточни формулировката на думата " пол ". По думите му тя основава предпоставки за нееднозначни тълкувания.
Лиляна Павлова на собствен ред сподели, че по тематиката е значима волята на Народното събрание.


Етикети:
Предишна Случайна вест ОЩЕ ОТ Политика  Български фонд за дамите: Противниците на Истанбулската конвенцията са Български фонд за дамите: Противниците на Истанбулската конвенцията са " съучастници " на насилниците  Павлова: Протестите не ни тормозят Павлова: Протестите не ни тормозят  Радев привиква КСНС на 9 януари Радев привиква КСНС на 9 януари  Зафиров, Българска социалистическа партия: Истанбулската спогодба е противоречив документ Зафиров, Българска социалистическа партия: Истанбулската спогодба е противоречив документ  Надежда Нейнски: Привикването ми по изборите бе дипломатически знак Надежда Нейнски: Привикването ми по изборите бе дипломатически знак Интервю Още Томас Енгер: Хората са запленени от скандинавския метод на живот
Томас Енгер е едно от огромните имена в жанра на скандинавски...
Кметът на Габрово: През 2017-та реализирахме обекти за 30 млн. лева Иван Костов: АЕЦ " Белене " е губещ план Кметът на най-голямото село в България: Тук получаваш удобствата Кметът на Левски: Договорът за саниране е доста съществено заработе коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Официално: " Игра на тронове " се завръща...
Осмият и заключителен сезон на фентъзи сериала Game Of Thrones ( " Игра на тронове " ) ще се завърне чак през 2019 година Това стана ясно след публи...
Новините: Най-важното за деня, 4 януари Започва Пражката пролет Прогноза за времето - 5 януари (петък) Св. оракул Михей от Ефремовото коляно НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Провал, предаван онлайн
Само добряк би се изненадал, че Министерство на вътрешните работи, макар стоварената тълпа от жандармерия, бронирани коли и тежковъоръжени служители на реда, не съумя да...
Откриха мъртвец на мъж на 10 км от Нови Искър Експерт: Убиецът от Нови Искър е рисков за... Разследващите потвърдиха: Росен Ангелов е... Постъпката на Гришо, която впечатли света... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Краят на една страница от историята на Б...
2017-та година отмина, а с нея в историята остана и Международният углавен съд за някогашна Югославия (МНСБЮ). За 24 година работа, Трибуна...
Павлова: Протестите не ни тормозят Концесионерът на Банско: Хората на митинг... Македония ще ратифицира контракта с Българи... Български фонд за дамите: Противниците на...  www.expert.bg  Amazon желае да излъчва мачовете от Английската висша лига Amazon желае да излъчва мачовете от Англи...  Намериха празна бутилката на откраднатата най-скъпа водка в света Намериха празна бутилката на откраднатат...  Компания на Домусчиев купи американската AgriLabs Компания на Домусчиев купи американската...  Шефът на Intel продал акциите си, когато към този момент знаел за проблемите с процесорите Шефът на Intel продал акциите си, когато...  www.iwoman.bg  Кристиан Костов нападна с нова ария (видео) Кристиан Костов нападна с нова ария (ви...  Напълно изкупиха новия сингъл на Напълно изкупиха новия сингъл на " Мистер...  Преди да заживеете дружно, прочетете това Преди да заживеете дружно, прочетете тов...  Най-подходящите сътрудници за Козирог Най-подходящите сътрудници за Козирог  http://www.sportlive.bg  Гълъбинов не желае да играе в Серия Б Гълъбинов не желае да играе в Серия Б  ФА Къп НА ЖИВО: Ливърпул - Евертън, сформира ФА Къп НА ЖИВО: Ливърпул - Евертън, съст...  Реал загуби Рамос за две седмици Реал загуби Рамос за две седмици  Гуардиола: Ще имаме потребност от 32-ма играчи да бъдат в топ форма Гуардиола: Ще имаме потребност от 32-ма състезател... Интервю Още Томас Енгер: Хората са запленени от скандинавския метод на живот
Томас Енгер е едно от огромните имена в жанра на скандинавски...
Кметът на Габрово: През 2017-та реализирахме обекти за 30 млн. лева Иван Костов: АЕЦ " Белене " е губещ план Кметът на най-голямото село в България: Тук получаваш удобствата Кметът на Левски: Договорът за саниране е доста съществено заработе Нови Най-четени Най-коментирани Юнкер: Председателството ще бъде сполучливо, не всички българи са корумпи... 27 0 Мощна стихия остави без електричество 100 000 канадци... 89 0 Тържествено честваха годишнината на Ботев в Калофер... 96 0 Ердоган: Продължително очакване за участие в Европейски Съюз е изтощаващо... 151 0 Седмицата в парадокси (1 - 5 януари)... 190 0 Провал, предаван онлайн 10487 3
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР