Познавам Асен Василев и Кирил Петков, уважавам ги, те са

...
Познавам Асен Василев и Кирил Петков, уважавам ги, те са
Коментари Харесай

Москов: Познавам Петков и Василев, леви са колкото дясната м...

" Познавам Асен Василев и Кирил Петков, почитам ги, те са готови и амбициозни хора. само че са толкоз леви, колкото е лява дясната ми обувка ", разяснява Москов поръчката на новия им план, че ще работят с десни принадлежности за реализиране на леви цели.

" Оттам нататък не желая да кажа нищо, като се изключи че е тъжно да бъдат употребявани в осъществяване на политическите цели на президента Радев ", добави той.

Партията мандатоносител на " Продължаваме промяната " на някогашните служебни министри " Средна класа " бе сътрудник точно на КОД на последните избори.

" Има диалози за правила с републиканците на Цветан Цветанов, само че и с други обединения. "

Това съобщи някогашният здравен министър и сегашен водач на консервативната дясна партия КОД Петър Москов, с което призна, че договаря за коалиция с " Републиканци за България ".

" КОД приказва с разнообразни сътрудници с главното схващане, че изборът е сред дясното консервативно и лявото, другото го видяхме ", сподели Москов в Българска национална телевизия.

" Искам различен президент, сподели още Москов. А от позиция на честността - на мен Корнелия Нинова да вземем за пример ми наподобява честна, чисти си партията, води някаква целенасочена политик, само че това, че е честна, не може да я направи мой политически съидейник, та тя желае да подвига налози. "

Според Москов, сегашният скок на цената на електрическата енергия е политиката на левицата в Европа, която преди 10 години споделила, че би трябвало да пазим природата и да сменим енергоизтониците и победила над дясното схващане, че би трябвало да имаме мощна стопанска система преди да затваряме въгледобива. Не е повода в КЕВР, а в парите от квотите, които отиват в политическите настойници на тези хора. В България - на господин Прокопиев и други спонсори, които имат фотоволтаици.

Целите на Зелената договорка би трябвало да бъдат реализирани, само че откакто излезем от Коронавирус рецесията. След като Полша е дала 2050 година като дата за затваряне на мините и ние би трябвало да дадем такава, съобщи още Москов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР