Познавахме Деси Слава в различни роли - на отлична певица,

...
Познавахме Деси Слава в различни роли - на отлична певица,
Коментари Харесай

Деси Слава искрена пред феновете си: защо напусна продуцента си, каква майка е?

Познавахме Деси Слава в разнообразни функции - на отлична певица, на огнена половинка, на грижовна майка... е, от предходната година знаем, че и друга роля ѝ отива - тази на... Макарон! Певицата не беше кой знае каква сензация в " Маскираният артист ", защото поради разпознаваемия си глас овреме се знаеше, че точно тя е под въпросната маска. Но обичта и предаността на почитателите ѝ беше това, което я задържа толкоз дълго в шоуто.

Виж още: Женен, с две деца и ипотечен заем: Красивата и щастлива действителност за Део през днешния ден

Именно с почитателите си тя си " поговори " за първи път в Instagram, активирайки опцията те да ѝ задават въпроси. И те не закъсняха! Разбира се, най-вече бяха обвързваните с кариерата и музиката ѝ, а от отговорите разбрахме някои забавни и любопитни обстоятелства.

Виж още: Михаела Филева показва секси форми, почитателите във екстаз

Така да вземем за пример Деси Слава призна, че е напуснала продуцента си, защото е имала потребност от смяна. Певицата съобщи, че тази година ще бъде по-активна и напълно скоро ще зарадва феновете си с нова ария. И тя няма да е единствена! Деси Слава съобщи, че се готви нов дует с Азис, а не изключва и подобен с Андреа.

Виж още: 10 година затвор заплашват Къванч Татлъту! Съдът реши - укривал ли е налози артистът?

Въпреки че видяхме в " Маскираният артист ", че няма род, който да затрудни певицата, Деси Слава показа, че няма самочувствие, че се оправя добре с рок музиката, въпреки че я обича и слуша. 

Виж още: Нов дом, още работа и красиви залези: Ивет Лалова по-вдъхновена отвсякога на другоземен остров

Сред въпросите на почитателите имаше и персонални. От тях стана ясно, че с половинката си, Благой, са дружно от 5 година Припомняме ви, че двамата имат и детенце, 3-годишният Борис. Деси Слава съобщи, че не е строга майка, а в действителност е цялостната диаметралност на това определение. 

Изображение: https://www.instagram.com/desislavaofficial/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР