Познато още в културата на древен Китай - да се

...
Познато още в културата на древен Китай - да се
Коментари Харесай

ПРОВЕРЕТЕ! Характерът се познава по формата на устните

Познато още в културата на античен Китай - да се познава характерът по формата на устните.

Специалистите по мимики и език на тялото по света считат устните /особено женските/, за показателни за личността на индивида. Когато се усещаме щастливи, ядосани или тъжни, първата физическа индикация е устата, защото показваме мислите си устно и посредством израженията, които вършим. Сега специалистите допускат, че формата на устните може да издава още по - дълбоки психически особености.

Джийн Ханер, специалист по мимики и създател на бестселъра „ Мъдростта на вашето лице “, има вяра, че устните са директно свързани с метода, по който се държите с хората към вас. Това е познато още в културата на античен Китай - да се познава характерът по формата на устните.

„ Най - значимото нещо, което издават устните ви, е [какви сте] в връзките си с близките “, сподели Ханер пред Космо.

Четенето по устни визира тяхната форма, размер и компактност. Ето някои постоянно срещани форми на устни и чертите, които те могат да подскажат.
Естествено цялостни устни
Равномерно и естествено плътните горна и долна джука – те демонстрират, че сте състрадателна персона със мощни наставнически инстинкти. Хората с такива устни /Анджелина Джоли/ имат вродено предпочитание да пазят по-слабите. Тяхната грижовна, безкористна природа издава съчувствената им природа и удоволствието от това. Те обичат да поддържат стеснен кръг от другари.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР