Познатият у нас като нахакан собственик на ресторант от сериала

...
Познатият у нас като нахакан собственик на ресторант от сериала
Коментари Харесай

Актьорът Дмитрий Нагиев официално е признал само сина си, но има и дъщеря

Познатият у нас като находчив притежател на ресторант от сериала „ Кухня “ kp.ru. Последната вест към персоналния му живот е, че има 8-годишна щерка от Анна Спектор, която живее в купена от него къща в Москва.

Актьорът има предходен 18-годишен брак с радиоводещата Алис Шер. След като се развеждат, тя написа книга със заглавие „ Бях омъжена за Нагиев “. В нея споделя за взаимния им живот и множеството му изневери.



Двамата имат наследник - Кирил, който върви по стъпките на татко си и също е прочут артист. Той е и единственото дете, което Дмитрий Нагиев публично признава.



След Алиса Шер Нагиев стартира връзка с Наталия Коваленко, която става и негов сътрудник. „ Всяка смята себе си за единствената и мисли, че най-после той ще остане с нея “ - това е мнението на първата му брачна половинка, което тя споделя в книгата си.

Повече за връзките на артиста Дмитрий Нагиев и по какъв начин среща брачната половинка си с любовницата - четете в ladyzone.bg.

Дмитрий Нагиев 8 години крие в загадка от жена си, че има щерка от друга Това е Лариса, това е Алиса - по този начин артистът срещнал брачната половинка си с една от любовниците си
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР