Познатият като Емили Тротинетката Даниел Йорданов ще се опита да

...
Познатият като Емили Тротинетката Даниел Йорданов ще се опита да
Коментари Харесай

Емили Тротинетката прави нов опит да излезе на свобода

Познатият като Емили Тротинетката Даниел Йорданов ще се опита да излезе от ареста преди датата, на която изтичат 2 месеца от задържането му - 5 юни. Делото, с което той апелира мярката си за неотклонение, е планувано за четвъртък. Искането е стимулирано със здравословното положение на Тротинетката - психическо и физическо.

Даниел Йорданов дружно с Тодор Чалъков-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца бяха задържати на 5 април, откакто 2 дни по-рано снимаха клип в пловдивски мол, в който държат вързано на каишка като куче момче и му подмятат разнообразни предмети.  След това бяха оставени в ареста с решения на Районния и Окръжния съд в Пловдив. Тримата са упрекнати в безчинство на обществено място.

На делото пред втората инстанция Емили Тротинетката плачеше и изясни на съда, че е направила два опита за самоубийство. Опитала се да се обеси с чаршаф и да си пререже вените. Запознати с изискванията в ареста обаче считат, че това е малко евентуално.

Преди седмица адвокатката й Анелия Райчева описа пред " 24 часа ", че Емили Тротинетката се зарекла повече да не се снима в клипове. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР