Познати на Рачков вече жив го жалят! Димитър Рачков е в

...
Познати на Рачков вече жив го жалят!
Димитър Рачков е в
Коментари Харесай

Близки на Рачков: Критическата ли те тресна, че се излагаш с тази въртиопашка?!

Познати на Рачков към този момент жив го жалят!
Димитър Рачков е в тотално умствено затъмнение, уверени са негови познати, които недоумяват по какъв начин може човек по този начин да „оглупее“. Разбира се, иде тирада за връзката му с Анита Димитрова, която още от началото бе избрана като безумна. Рачков обаче не ще и да чуе, а още повече се трансформира в плебей на гърлата.
 Рачков
Познати на Рачков недоумяват тази връзка

Авери на водещия на „Капките“ към този момент са безапелационни, че би трябвало да го е треснала критическата или избива някакви пъклен комплекси.

„И да, каквото и да ни разправят, че разликата в годините не е значима, тя е такава. Едно е десетина години, друго е мацето да приляга повече на гадже на сина ти. Хайде някой да изясни какво могат да си приказват двамата, по какъв начин Рачков духовно, интелектуално и всячески си пасва с това наклепано с гримчета момиченце“, разясняват измежду обкръжението му.

Върхът на сладоледа е отминалият Ден на влюбените, когато Митето се разлигавил до такава степен, че отрупал цялата къща с меченца, сърчица, свещички и прочие. А Анита мигновено ги нащрака у мрежата.



Откакто съумя да завърти главата на Рачков, Димитрова не серпантина да се фука с къщата, в която се е нанесла, с щедростта на богатия си (май в това е разковничето) мъж и с новото си състояние в обществото.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР