Позната ли ви онази еуфория, която ви изпълва, когато започнете

...
Позната ли ви онази еуфория, която ви изпълва, когато започнете
Коментари Харесай

Защо да не излагаме на показ отношенията си?

Позната ли ви онази еуфория, която ви изпълва, когато започнете да излизате с някого? Това неспокойствие от започването на нова връзка, което ни кара да извикаме на целия свят, че сме влюбени! Но от време на време е по-добре да скрием щастието си от другите и да не излагаме на показ връзките си, когато те са още в самото начало.
Прочетете още
Ето кои са главните аргументи да пазите връзката си в загадка:

Хората ще стартират да се месят в връзките ви
За да се развие една връзка сред двама души по метод, който води до едно щастливо бъдеще, постоянно е най-добре детайлностите и статусът на тази връзка да си останат сред двамата влюбени. Хората обичат да се месят в връзките на другите, а това не е добра концепция.
Може да споделите насладата си единствено с някои от най-близките си.
Ако връзката не се получи, раздялата ще е по-лесна
Разделянето може да бъде по-сложно, в случай че стотици ваши другари във Фейсбук виждат, че от „ обвързани “ към този момент сте минали на „ необвързани “.
Ще има куп въпроси и мнения, които могат да трансфорат раздялата в същински пъкъл.
Омръзнало ви е хората да съдят любовния ви живот
Ако сте от вида консуматори на Фейсбук, които постоянно актуализират положението на връзката си и това положение се трансформира с периодичност, която другите може да сметнат за необикновена, вие се излагате на наказание, насмешки и капацитета да загубите доверие измежду вашите почитатели.
Така че, в случай че сте чувствителни към мненията на другите хора, помислете деликатно, преди да измененията положението на връзката си и се запитайте за какво го вършиме.
Имате властни родители, които ви наблюдават
Имате ли родители, които желаят да се ожените или просто да станете сътрудник?
Заявяването, че сте във връзка обществено, може да даде на вашите родители подправена вяра и те да стартират да ползват напън върху вас, по отношение на връзките ви. Понякога е добре да не казвате на близки и родственици за новия си сътрудник, преди да сте изцяло уверени, че нещата се развиват добре.
Някои хора не ви мислят положителното
Ако имате другари, които са подготвени на всичко за вас и желаят да сте щастливи, то има и такива, които единствено ви завиждат и може да ви изпратят отрицателна сила.
Ето за какво е добре да криете връзката си от такива хора, най-малко доколкото е допустимо.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР