Познат под псевдонима Altcoin Sherpa, крипто анализатор сподели, че Worldcoin

...
Познат под псевдонима Altcoin Sherpa, крипто анализатор сподели, че Worldcoin
Коментари Харесай

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима " Altcoin Sherpa ", крипто анализатор показа, че Worldcoin (WLD) може да претърпи нарастване с над 11% по отношение на актуалната си оценка.

Коментирайки WLD анализаторът показа , че напълно е закрил позициите си, като е направил по-голямата част от облагите си в границите на диапазона $1.70-$1.85. Освен това в последна сметка Altcoin Sherpa има вяра, че има опция този актив да доближи $2 или евентуално по-висока стойност.

Анализирайки графиката си, трейдърът наподобява допуска, че Worldcoin е във възходяща наклонност след сполучливото прекосяване на 200-дневната експоненциална пълзяща междинна (EMA).

Освен това търговецът разкри, че следи от близко токена за локално ръководство на Biconomy (BICO), платформа, предлагаща комфортна за потребителите инфраструктура за разработчици, а токенът претърпява наново тестване на основно равнище:

И най-после, трейдърът допусна, че Terra (LUNA) може, откакто отскочи от сериозното равнище на Фибоначи, да преживее краткотрайно възобновяване на облагите, преди да стартира ново рали:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР