Позицията, с която ЧЕЗ отговаря на Йорданка Фандъкова и архитект

...
Позицията, с която ЧЕЗ отговаря на Йорданка Фандъкова и архитект
Коментари Харесай

Експертът Еленко Божков: Позицията на ЧЕЗ е размазваща, Фандъкова да подаде оставка заради шахтата – убиец

Позицията, с която ЧЕЗ дава отговор на Йорданка Фандъкова и проектант Здравков, е напряко размазваща! В нея ЧЕЗ споделя, че служебната записка, издадена от регион Триадица от 2011 година, удостоверява, че павилионът е бил подложен и е съществувал преди датата на издаване на бележката като е конкретизирано, че същата е издадена, с цел да послужи пред ЧЕЗ.

Това разяснява във „ Facebook “ Еленко Божков.

Това значи или че за павилионът има уверение за въвеждане в употреба, или че лицето, което е подписало служебната записка, е съставило и подписало документ с погрешно наличие. Съществува и догадка, при която в случай че от региона е поискана такава записка и се е открило че обекта няма уверение за въвеждане в употреба, се пристъпва незабавно към унищожаване на обекта, само че явно такова нещо не се е случило.

Оттук нататък вниманието и на проверяващите и на поданството би трябвало да се насочи към отдел „ Общински експертен съвет и деловодно обслужване “ и Дирекция „ Общински строителен надзор “ към Направление „ Архитектура и градоустройство “, които са подчинени на основният проектант Здравков и на кмета Фандъкова.

Гражданите и техните представители в общината би трябвало да изискат и да получат оставките на кмета и на основния проектант, а прокуратурата би трябвало да им повдигне обвиняване и започни следствено процесуални дейности, споделя още Еленко Божков.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР