Позицията на "Воля" винаги е в интерес на българските граждани,

...
Позицията на "Воля" винаги е в интерес на българските граждани,
Коментари Харесай

Воля подкрепя оставките на министрите

Позицията на "Воля " постоянно е в полза на българските жители, ние поддържаме достойната за почитание позиция на министрите, които са подали оставка, без значение че не носят директна отговорност, уточни в пленарна зала ръководителят на партия "Воля " Веселин Марешки по време на дебатите по измененията в състава на Министерския съвет.

Марешки посочи, че от партията няма да поддържат "на кг ", а единствено достойните каузи. Той добави, че не поддържат дейностите на министъра на защитата Красимир Каракачанов.

Лидерът на "Воля " съобщи, че в пленарна зала не е имало спор всъщност. Той попита дали като извод от целия спор да си прави извод, че се приготвя коалиция сред Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Вътрешна македонска революционна организация. Ние няма по какъв начин да подкрепим такава коалиция, разяснява той.

В отговор Юлиан Ангелов от Обединените патриоти съобщи, че не може да разбере какво тъкмо прави партия "Воля " в Народното събрание, ръководещи ли са или съпротива.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР