Позицията на Възраждане ще е конструктивна в парламента , каза

...
Позицията на Възраждане ще е конструктивна в парламента , каза
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Позицията на партия „Възраждане" в парламента ще е конструктивна

Позицията на Възраждане ще е градивна в Народното събрание, сподели Костадин Костадинов предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия. „ Първото нещо, за което ще настояваме е цялостно възобновяване на естествения живот, анулация на зеления документ, връщане на децата на учебно заведение и унищожаване на всички типове наказания, които сполетяха българските бизнесмени ".

Не бива да позволяваме някой различен да взема решение кое е положително и кое е неприятно за нас, безапелационен е Костадинов. „ Бившият министър на опазването на здравето Ненков сподели, че е добра концепция и в България да се вкара наложителна имунизация. Не бива да сме сюрпризирани, в случай че в границите на идващите две седмици стартират да ни приказват за наложителна имунизация. Парламентът е изразител на националната воля, само че тя може да бъде открита и на открито на улицата, изрично ще мотивираме националното неодобрение, в случай че се опитат да се вкарат наложителни ваксини ".

Възраждане има упоритостта да ръководи страната, тъй като считаме, че тя би трябвало да бъде ръководена от своите жители, а не от непознати посолства, съобщи Костадинов. „ Ще се борим за цялостната нормализация на живота в нашата страна ".

Бихме подкрепили отпадането на комерсиалния статут на лечебните заведения, по този начин отговори Костадинов на въпрос на водещата, какво биха подкрепили от програмата на вероятно новосформиран кабинет. „ Друго нещо, което бихме подкрепили е стратегия за преодоляване демографската злополука в страната. До края на м. декември ще представим нашата стратегия за демографска регенерация, ще образуваме кръгла маса по този въпрос. "

Нека да забележим каква ще бъде програмата на новото държавно управление и тогава ще решим дали ще го подкрепим, съобщи Костадинов. „ Но от това, което оферират до момента, не виждам какво ние бихме могли да подкрепим ".

Всяка една политическа мощ би трябвало да оглавява най-малко една парламентарна комисия, допускам, че и в този момент в този парламент ще бъде по този начин, най-малко такава е положителната парламентарна процедура, изясни политическият водач. „ Няма комисия, която можем да кажем, че е по-маловажна. "

Ние сме един народ с македонците и нашата участ, сякаш е да бъдем и за положително, и за зло дружно, съобщи Костадинов. „ Ние желаеме или не желаеме, сме обречени да сме дружно. Трябва да решим какво и по какъв начин ни свързва и сплотява. Смятам обаче, че казусът не е при нас, тъй като България има добре уравновесена позиция и тя не трябва да бъде изоставяна ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР