Позицията на Възраждане“ е ясна – ще подкрепим само кабинет

...
Позицията на Възраждане“ е ясна – ще подкрепим само кабинет
Коментари Харесай

Костадинов: Имаме готов кабинет, ако получим третия мандат, ще го представим

„ Позицията на „ Възраждане “ е ясна – ще подкрепим единствено кабинет с наш мандат. Имаме подготвен кабинет, в случай че получим третия мандат, ще го представим “. Това съобщи на конференция в Българска телеграфна агенция ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

„ Ситуацията е доста тежка и е доста евентуално да отидем на други избори доста скоро “, предвижда той.

Според водача на „ Възраждане “, Демократична България са употребявали Политическа партия „ като донор “ и са взели доста повече от мандатите, несъразмерно с тяхната електорална тежест. Вече стана ясно, че шестима от Демократична България разместват листите с преференции и влизат в Народното събрание.

„ Избиратели на Политическа партия гласоподаваха за „ Възраждане “, тъй като желаеха действителна смяна. Хубавото нещо на демокрацията е, че дава опция за избор. Хубаво е да има постоянно избори, тъй като не разрешава на политиците да се смятат за недосегаеми и да презират личния си народ. Политическата рецесия дава опция за преосноваване на политическата система.

Според него хубавия резултат на партията в чужбина се дължи на доста по-свободните хора там. „ Там не може селският кмет да ги заплаши или да им кажат, че ще останат без работа “, настояват от „ Възраждане “.

Костадинов се похвали и с победи в Лас Вегас и в Солт Лейк Сити.

„ Към сегашния миг „ Възраждане “ е най-голямата партия в България – тези пред нас са обединения “, разгласи още Костадинов.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР