Позицията на ПП ГЕРБ вече е заявена - трябва да

...
Позицията на ПП ГЕРБ вече е заявена - трябва да
Коментари Харесай

Росица Кирова, ГЕРБ: Подкрепа ще има, когато са ясни конкретните политики

Позицията на Политическа партия ГЕРБ към този момент е декларирана - би трябвало да има и да бъде образуван кабинет, тъй като това е виновното държание, акцентира в " Още от деня " Росица Кирова, определена през днешния ден и за заместник-председател на 46-ото Народно заседание.

" До момента мисля, че ясно е декларирано, че ГЕРБ ще бъде съпротива на бъдещия кабинет и на тези, които ще ръководят ", посочи тя.

И акцентира, че поддръжка от страна на ГЕРБ ще има, когато са ясни съответните политики, какво се предлага като кабинет и кои са целите.

" Аз бях част от Политическа партия " ИТН " като човек, който цялостен живот е работил на публичната сцена и е желал смяна. Смятам, че в доста обществено-политически сфери би трябвало да има смяна, считам, че не би трябвало да бъде за сметка на здравето на българската нация (като метафора). Имаме благоприятни условия за доста неточности, за още едни и още едни избори, въпросът е кой заплаща цената за това нещо и по какъв начин това се отразява на всеки един български жител ", съобщи Росица Кирова.

И като човек, приближаващ от бизнеса, когато при ГЕРБ е намерила разговор и е видяла предпочитание за смяна, тогава е схванала, че човек може да реализира доста повече с разговор, " с диалози, с договаряния, в сравнение с с удряне на главата в стената ".

Росица Кирова означи, че политиките, оповестени при показване на първия кабинет на " ИТН ", ще бъдат изменени.

И даде образец за неприемлива политика:

" Да концесионираш инфраструктура значи, откакто е построена, да я отдадеш на концесия на някой, който да я експлоатира и да събира съответните такси. Това е надълбоко погрешно и неправилно, тъй като ние имаме винетната система, ТОЛ системата в България, която би трябвало да се приведе във тип, тъй че да работи и да носи нужните доходи. "

Според Кирова на концесия могат да се отдават съответни обекти, които са от извънредно национално значение и за които не може да бъде заделено национално финансиране при доста явен и прецизен разбор.

Още от диалога вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР