Позицията на Марс в Дева прави човек перфекционист - предпочитащ

...
Позицията на Марс в Дева прави човек перфекционист - предпочитащ
Коментари Харесай

Хората стават по-емоционални, чувствителни и неспокойни днес

Позицията на Марс в Дева прави човек перфекционист - предпочитащ да прави самичък работата си, тъй като е сигурен, че единствено той може да го направи безупречно. Човек е сериозен към себе си и към другите. Често той самичък е неудовлетворен от резултатите от работата си и е подготвен да пробва още веднъж. И тъкмо тук се намесва квадратът на Марс със Сатурн. Днес вашите проекти могат да бъдат разрушени от външни условия, вашите дейности да срещнат трудности. Трудности в бизнеса. Няма да можете да покажете увереност, разпоредителност и през днешния ден ще бъде мъчно да отбраните вашите права. Също по този начин са вероятни пострадвания, отмалялост. Все отново по какъв начин ще протече вашият ден зависи от персоналният ви хороскоп. Това са общи трендове.

Съвпадът на Слънцето с Меркурий ненапълно омекотява горната наклонност. Днес ще ви бъде елементарно да преговаряте. Вашите интелектуални качества са на висота. Околните могат да оценят вашите хрумвания. Този аспект ще ви помогне да изгладите разликите, да демонстрирате качествата си. Вашият разум е явен през днешния ден и всяка връзка ще бъде от изгода.
Взаимно ще се преплитат отрицателните и позитивните въздействия, като по-силни ще бъдат първите.

Луната e в символ Рак от 06:39ч. Хората стават по-емоционални, чувствителни и неспокойни. Вътрешното положение и въодушевление постоянно ще се трансформира. Може да зародят прочувствени проблеми. Ще са присъщи за мнозина колебливост, бърза възбудимост, обидчивост, в крайни случаи истеричност и депресивност. Тези, които имат доста проблеми, може да се затворят в себе си и да станат доста нервни. Време да обърнете внимание на фамилията, дома и за грижи за околните ви хора. Уязвими са млечните жлези и стомаха.

21 лунен ден продължава до 23:31ч. – е мощно деятелен, с галактически нюанс. Да започнете нещо съществено в интервал на намаляваща Луна, не е добра концепция, защото непрекъснато ще изпитвате дефицит на астрална сила и като резултат триумфа ще е извънредно подозрителен. Голяма e вероятността да сбъркате и да се чудите по какъв начин да поправите следствията. Действията през днешния ден са лекарство за всички психически проблеми. Мистерията на деня е алегорично съединяване на Дух, Душа и Знания. 21-ви лунен ден е деен, само че не би трябвало тази интензивност да се свежда единствено до физически проект. Физическите дейности би трябвало да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, групови духовно практики. Препоръчва се пътешестване измежду природата в другарска компания, деен групов отдих също е удобен. Крайно нежелателно е да постановяваме на другите своето мнение, да се държим нападателно и да манипулираме близките. В здравно отношение денят е обвързван с черния дроб и неговата функционалност. Не е добре, в случай че получите признаци на проблеми с него точно в този момент. Причините могат да бъдат както в непотребното му натоварване, по този начин и заради продължителна физическа и духовна бездейност. В случай на заболяване не се залежавайте доста.

Отношения - Подходящо за обща фамилна работа, за фамилни разходки, за посещаване на родственици, за банкет на посетители.

Секс - В 21-ви лунен ден сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, креативен, изпълнен с нови хрумвания, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови връзки.

Подстрижката в този лунен ден е удобна, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.

22 лунен ден стартира през днешния ден в 23:31ч и продължава до 00:32 на 13 октомври.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР