Позицията на Клисуров е политически обагрена. Това коментира в студиото

...
Позицията на Клисуров е политически обагрена. Това коментира в студиото
Коментари Харесай

Шефът на СОС обясни кое е най-странното след оставката на заместника на Иванчева и директно го обвини в...

" Позицията на Клисуров е политически обагрена. " Това разяснява в студиото на „ Лице в лице “ по bTV ръководителят на СОС Елен Герджиков.

Думите му са във връзка аферата с кмета на " Младост ". Временно на стола на задържаната Десислава Иванчева седна Владимир Клисуров, който обаче взриви мрежата с изявлението си, че желае да подаде оставка като изпълняващ длъжността кмет на регион " Младост ".

По думите на Герджиков е малко необичайно след две години в ръководството внезапно да си подаваш оставката. „ Оставки не се дават през Facebook “, уточни той.

По последна информация през днешния ден Клисуров е бил на работа, като в региона е имало придвижвани преписки. „ Позицията за мен по-скоро е политическа “, добави той. Той разяснява и решението на Иванчева.

Според него нейно обвързване е до момента в който е в отпуск, да уточни кой ще я замества. „ Ние просто изпълнихме нейната воля “, уточни ръководителят на СОС.

" Утре следва да се състои конференция на двамата заместник-кметове на региона. Ако господин Клисуров счита, че не е способен в някои области, да делегира пълномощия на собствен заместител ", уточни още той.

„ В никакъв случай няма да оставяме региона без ръководство “, съобщи Герджиков. Според него е извънредно необичайно, че Десислава Иванчева няма позиция. „ Ако се стигне до абдикация, ние ще се съберем в Общински съвет и ще вземем решение “, уточни още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР