Позицията на ГЕРБ особено по присъединяването на РСМ, Украйна, съдебната

...
Позицията на ГЕРБ особено по присъединяването на РСМ, Украйна, съдебната
Коментари Харесай

Борисов: Имаме забележки към бюджета

Позицията на ГЕРБ изключително по присъединението на РСМ, Украйна, правосъдната промяна се оцени високо в Брюксел и по тази причина се даде път на нашия претендент за еврокомисар. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народно събрание.

Според Борисов е редно Асен Василев да отиде и да ги запознае с бюджета. " Ако ние го поддържаме, да знаем за какво го вършим. Имаме забележки към бюджета, само че съгласно мен неналичието на съдружно съглашение изисква първо да беседваме с него и по-късно да отстраним забележките си ", добави Борисов.

" Обадих се на Николай Денков и му споделих кое ни тормози. Блокирането на финансите и на огромните инфраструктурни планове. Когато си пристигна, се надявам да разясняваме. Вчера Делян Добрев и Кирил Петков приказваха за БЕХ ", сподели още водачът на ГЕРБ, представен от Фокус.

По думите му съдружния механизъм дали ще го подпишат и по какъв начин ще го кръстят, няма значение. " Най-важният механизъм, който поддържа бюджета и управническата стратегия, е бюджетът ", уточни Борисов и добави: " Едно такова доста мъчно държавно управление е най-хубавото за страната. На срещата във вторник Кирил Петков и Асен Василев застанаха зад думите си да има ротация на премиера ".

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР