Позицията на ДБ от самото начало е, че правителството Денков-Габриел“

...
Позицията на ДБ от самото начало е, че правителството Денков-Габриел“
Коментари Харесай

Христо Иванов: Добре подготвени сме за неочаквани капани

Позицията на Демократична България през цялото време е, че държавното управление „ Денков-Габриел “ има особена роля. Неговата задача е да даде ново начало на парламентарната народна власт в България. Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов пред БТВ.

 

 Денков афишира кабинета Снимка: БГНЕС

„ От самото начало заехме позиция, че това държавно управление има особена роля, тъй като то има за задача да растартира парламентарната народна власт в България и да подсигурява, че това ще стане в изискванията на върховенството на правото “, съобщи Христо Иванов.

Според него рестарт през идващите месеци би трябвало да се даде и на разпоредбите за изборите и на службите.

„ Ние от Демократична България сме съдадени, с цел да осигурим институционалните гаранции за господство на правото в България. Добре готови сме за тези опасности и непредвидени клопки “, съобщи Иванов.

Иванов уточни, че с кандидатурата на Атанас Славов за министър на правораздаването ще се постави съществено изпитание да се внесат промени в Конституцията.

Христо Иванов е безапелационен, че ще упорства за изясняване на казусът „ Барселонагейт “, който би трябвало да бъде обективно разследван.

 

 

 

Етикети: ДБкапаниподготвени
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР