Позицията на БСП по ратификацията на Истанбулската конвенция остава непроменена.

...
Позицията на БСП по ратификацията на Истанбулската конвенция остава непроменена.
Коментари Харесай

Нинова: Позицията ни за Истанбулската конвенция остава непроменена

Позицията на Българска социалистическа партия по ратификацията на Истанбулската спогодба остава непроменена. Ние няма да я подкрепим.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова която през днешния ден организира среща с делегация на Партията на европейските социалисти, ръководена от генералния секретар на партията и народен представител в Германския Бундестаг Ахим Пост и ръководителя на Женската организация на ПЕС Зита Гурмай. Нинова разкри, че делегация на ПЕС е в България, с цел да беседват за Истанбулската спогодба. "Оставаме в другарски дух с сътрудниците от ПЕС, макар другите позиции, на които оставаме по ратификацията на Истанбулската спогодба ", сподели още тя.

Ахим Пост от своя страна благодари за гостоприемството на Нинова и за отворения разговор с Българска социалистическа партия. Той уточни, че усещането на Истанбулската спогодба е друго в другите страни и даде образец с родината му Германия. "Ще продължим да водим тази открита полемика с всички партии в границите на ПЕС, като задачата ни е да подобрим живота на дамите и децата ", добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР