Позиция след връщането на мандата на Румен РадевДават 10 дни

...
Позиция след връщането на мандата на Румен РадевДават 10 дни
Коментари Харесай

Социалисти искат бърз конгрес за смяна на Нинова

Позиция след връщането на мандата на Румен Радев
Дават 10 дни период за изключително съвещание

Свикване на изключително съвещание на 50-ия Конгрес в десетдневен период, което да вземе незабавни решения за излаз от нова злополука за Българска социалистическа партия, към която неразумно я Нинова и съучастниците ѝ. Това желаеха от Платформа “Социализъм XXI век” в границите на Българска социалистическа партия в своя позиция след неуспеха на третия изследователски мандат.

“С наглия отвод да понесе политическата си отговорност за превръщането на Българска социалистическа партия в патерица на десницата и неотложно да освободи председателския пост, Корнелия Нинова обрича освен Българска социалистическа партия, само че и левицата в България на ново пагубно проваляне на идните избори! Това е връх на измяната на това управление освен към идеята на левицата, само че и към висшите национални ползи на страната”, пишат социалистите.

“Валсът е финален! Или Българска социалистическа партия ще се сбогува с Нинова, или жителите ще се сбогуват с Българска социалистическа партия!”, безапелационни са те и за следващ път призоват за коренно демократизиране на Българска социалистическа партия посредством ново сплотяващо управление, нова лява платформа и напълно актуализирани кандидатски листи.

Според тях напълно актуализирана Левицата би трябвало да влезе в новото 48-о Народно заседание.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР