Позиция на народния представител от ГЕРБ/СДС - Варна адв. Бранимир

...
Позиция на народния представител от ГЕРБ/СДС - Варна адв. Бранимир
Коментари Харесай

Адв. Бранимир Балачев: Готов съм да приема съвети от областния управител как се прави вкусно барбекю

Позиция на народния представител от ГЕРБ/СДС - Варна адв. Бранимир Балачев изпратиха до Varna24.bg   от пресцентъра на партията във Варна. Публикуваме я без редакторска интервенция. 

" Във връзка с изказването на Областния шеф Благомир Коцев за определяне на връзка сред него, неговото семейство и техния съучастник Николай Стефанов – регионален координатор на политическа партия " Продължаваме промяната “ известявам, че съм подхванал следните в действителност и правни дейности по определяне на съпричастността на гореизброените лица и отношението им към моторен транспортен съд " Царевна “:

Задал съм въпрос към Министерство на външните работи за определяне от тяхна страна собствеността и мениджмънта на кораба, кореспонденцията сред Министерството и Николай Стефанов, както и съм подготвил публично питане към Морска администрация, Корабния указател на Република България за следене историята на плавателния съд и определяне на действителния му притежател в годините. След приемане на желаната информация ще осведомявам още веднъж обществеността за установените обстоятелства.

Що се отнася до изказването на господин Коцев по отношение на професионалната ми кариера му поисквам да реализира същите триумфи и самопризнания, въпреки и на ресторантьорското занятие. В продължение на 35 години съм защитавал, съгласно дадените ми права от Конституцията на Република България и Закона за адвокатурата, със законови средства и в границите на закона стотици български и задгранични жители и търговски сдружения, за което съм получил тяхното самопризнание. Като всеки човек и аз не съм идеален и имам пропуски, като да вземем за пример приготвянето на вкусно барбекю или полирането на домашен съдове, по тази причина съм подготвен да приема препоръките и образованието на господин Коцев в тази тенденция, за което ще му бъда признателен ", гласи позицията от адв. Бранимир Балачев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР