Позиция на народния представител Делян Пеевски: Във връзка с изказването

...
Позиция на народния представител Делян Пеевски: Във връзка с изказването
Коментари Харесай

Делян Пеевски: По темата цигари и тютюнева индустрия най-добре е запознат партньорът на Петков Асен Василев, както и спонсорите на "Продължаваме промяната"

Позиция на народния представител Делян Пеевски: " Във връзка с изявлението на Кирил Петков, направено през вчерашния ден пред медиите, в което още веднъж се замесва и моето име, съм подал молба до Българска национална банка да се извърши инспекция на банковия заем на " Булгартабак " възложен от " Българска банка за развиване " с оглед възможни нарушавания, макар че тематиката към този момент неведнъж е коментирана обществено и е ясно, че аз нямам никакво отношение по същата.

В изявлението си Петков за следващ път повтори операциите и внушенията на олигархичния кръг " Капитал " и Иво Прокопиев по отношение на мен, което стартира да се трансформира в модел на държание на новите ръководещи. В тази връзка считам, че по тематиката цигари и тютюнева промишленост най-добре е осведомен колегата на Петков Асен Василев, както и спонсорите на " Продължаваме промяната " и в случай че Кирил Петков понижи спускането по снежните автомагистрали, то сигурно ще разбере това.

Темата " Магнитски " също е задоволително ясна, като непрекъснатото повторение на клеветите на кръга " Капитал " няма да трансформират обстоятелството, че глобата е обжалвана от страна на моите юристи по надлежния ред и в сходство с американския закон. Винаги съм вярвал в американското правораздаване и в това, че истината по отношение на налагането на глобата рано или късно ще излезе на яве, в това число и че аз нямам никакво присъединяване в изказванията за търговия със златни паспорти.

В тази връзка за какво от " Продължаваме промяната " не одобриха предлагането на Движение за права и свободи за анулация на капиталовото поданство, като за сметка на това обикновено преписаха оферти от нас проекто- закон, само че без настояването ни за цялостна инспекция на всички издадени досега златни паспорти. Показателно е също, че след девет месеца инспекции (откакто са на власт и посредством служебните правителства) не откриха нищо във връзка с мен, тъй като нищо неправилно няма, макар многочислените неистини и операциите на кръга " Капитал " и следените от Прокопиев медии.

Добре би било " просто Киро " най- най-после да разбере, че единствено с повторение на мантрите на Иво Прокопиев, не може да води съответна политика на ръководство на страната, а превръщането му в прислужник на олигархията неизбежно ще го докара до неуспех ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР