Позиция на Деян Николов, кандидат за кмет на София от

...
Позиция на Деян Николов, кандидат за кмет на София от
Коментари Харесай

Деян Николов: Действията на властта срещу паметника нарушават закона  

Позиция на Деян Николов, претендент за кмет на София от " Възраждане ":

Правителството продължава да потъпква правото на глас и на изразяването на гражданска позиция. Днес по съмнителна заповед на регионалния шеф, назначен от ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ, беше ограден с железни платна целия Паметник на Съветската войска. Оградите не бяха сложени нощес, когато имаше очевидни поръчки от коренно настроени субекти за конфликти, а днес  под подозрителен претекст за съмнителна заплаха от разрушение на паметника. Само желая да припомня, че преди две години по този начин беше заварден и Паметника на свободата на Шипка под претекст, че има заплаха от сриване, каквато нямаше.

Очевидно е, че на някого му пречи това, че сме свободни и изричаме гражданската си позиция и сме несъгласни с въвличането на страната ни във война с нарушение на български закони и интернационалните контракти.  Очевидно на държавното управление не му би трябвало народна власт, а фашизъм или „ майдан “. Вероятно и двете ще му оказват помощ да реализира задачите си, предоставени му от американския стопанин. След това българският народ ще заплаща следствията, а актуалните ръководещи ще са на някой остров, както сами споделят в изтеклия от предизборната среща на ПП-ДБ запис. Запис, в който бяха декларирани планове, които през днешния ден се осъществят буквално и ден след ден. 

С дейностите си ръководещите от ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ-СДС заместиха футболните последователи и нарушиха сигурността в София. Превърнаха центъра на столицата в окупирана територия, заградена с железни огради, в която с глупави операции полицията се надлъгва с жителите, с цел да ги изведе принудително отвън загражденията. Заповедите и дейностите на полицията ще се окажат незаконосъобразни, тъй като ще са учредени на нареждания, издадени на база на противозаконна заповед на регионалния шеф. Както по времето на Ковид 19 беше нарушаван закона, по този начин е нарушаван и през днешния ден с мотив и без мотив. 

В опитите си да всява разделяне в София ръководещите сами слагат себе си в противозаконни и леко комични  ситуации. Власт, която се пробва да измисли метод, с който да наруши закона и да предизвика народа да влезе в революция. Ами, господа ръководещи, няма да стане, ще ви се посмеем, ще ви иронизираме и посредством законите, които ние съблюдаваме, ще изобличим дейностите ви и ще ви попречим. 

Така както ви попречихме да пандизите изцяло страната по време на Ковид 19, да поканите Володимир Зеленски да приказва от най-високата естрада - тази на Народното събрание,  да въведете Истанбулската спогодба и още доста, доста други вреди, които ние  - българският народ, предотвратихме. 

Тази сутрин  заградихте  паметника на база на противозаконна процедура за обезопасяването му, тъй като бил рисков. След това упражнихте напън и принудително изведохте протестиращите, които показваха гражданската си позиция. 

Областният шеф на ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ -СДС се скри и не беседва с нашите представители, явно има нередности с документите, по които работи, и това ще бъде открито от съответните институции. Вие нарушавате закона, а ние го съблюдаваме. Важни са нашите дейности, тъй като ние сме страната, а вие - конфигурирани във властта марионетки на американското държавно управление, които скоро ще бъдат в позорната част от историята на Третата българска страна. 

Призовавам медиите да не бъдат съучастници на този развой и да спрат да изместват значимите тематики в българското общество от незначителни такива и да стартират да задават на политиците въпросите, които интересуват 356 000 българи, дали своят вот за „ Възраждане “, а имам вяра и огромна част от българския народ. Ако не се сещате кои са те, ще ви подсетя в полза на публичното богатство: - Защо в Прокуратурата има подаден сигнал от месеци против водачите на ПП-ДБ поради изтеклия в медиите запис, а още няма инспекция? Привикан ли беше Кирил Петков за разпит във връзка убийството на Алексей Петров, с цел да бъде конкретизирана връзката на убития с „ баща Петко “? Какво направи българската страна, с цел да извади българските жители от „ Миротворец “? 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР