Позициите на руския посланик Елеонора Митрофанова се разпространяват по-бързо и

...
Позициите на руския посланик Елеонора Митрофанова се разпространяват по-бързо и
Коментари Харесай

Посланик Митрофанова с по-голямо влияние от Мария Габриел

Позициите на съветския дипломат Елеонора Митрофанова се популяризират по-бързо и огромно във Facebook от тези на вицепремиера ни Мария Габриел. Това значи, че Митрофанова има на процедура повече въздействие, този извод направи в “Пресечна точка ” по Нова телевизия комикът и радиоводещ Надя Брайт.  

“Позицията на Митрофанова у нас е циментирана ”, разяснява тя и акцентира, че в случай че ръководещите желаят да понижат нейното въздействие, би трябвало да покачат доверието към себе си измежду хората. Според Брайт това няма да е елементарно.

 

“Не може да се бориш против някого, да го арестуваш, а по-късно да сте дружно, тъй като другояче не излиза аритметиката ”, разяснява тя.


Бизнесменът и някогашен ръководител на Съюз на демократичните сили Пламен Юруков бе безапелационен, че на България е нужна дерусификация. Той акцентира, че съветското въздействие след 45 години социализъм не е намаляло в идващите 30 години народна власт. Според Юруков, то е освен в стопанската система и политиката, а и в сфери като културата и спорта.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР