Поздравяваме главния прокурор за инициативата да се разследват всички приватизационни

...
Поздравяваме главния прокурор за инициативата да се разследват всички приватизационни
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Поздравяваме главния прокурор за инициативата да се разследват всички приватизационни сделки

" Поздравяваме основния прокурор за самодейността да се проверяват всички приватизационни покупко-продажби ". Това написа на страницата си във фейсбук водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Дано най-сетне истината за прехода да излезе нескрито, инспекцията да бъде всеобхватна, да има правдивост и да се носи отговорност. Поздравявам Иван Гешев и за решението му да проверява уредниците на Луков марш за принуждение и втълпяване на език на омразата.

Относно решението на Министерския съвет за разпределяне на средства за машинното гласоподаване разясних, че в този момент Борисов поправя тази неточност, несъмнено с извънпарламентарни средства, както нормално прави. За нас машинното гласоподаване е алена линия за честността на изборите и за справедлив резултат. Грешката на ръководещите е, че в бюджета за 2020 година не послушаха Българска социалистическа партия да включат средства за закупуване на машини ", написа още тя.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 уйчо (преди 4 секунди) Рейтинг: 9312 | Одобрение: 1237 Ее, Корни, отлично! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР