Поздравявам всички, които имат смелостта и доблестта да извадят държавата

...
Поздравявам всички, които имат смелостта и доблестта да извадят държавата
Коментари Харесай

Борисов: Денков и Габриел правят сами кабинет, поздравявам всички смели

Поздравявам всички, които имат смелостта и доблестта да извадят страната от рецесията, в която ни докара.. знаете кой.


Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, съобщи кореспондентът на БГНЕС от града на тепетата.

Наричам го отговорно държание на диаметрално противоположни партии със 100% идентични стратегии. И в това време, със загърбено его, се обединихме, с цел да преодолеем рецесията. Иначе по какъв начин да се назовава това - нови избори? Двата стадиона в Пловдив костват по-малко в сравнение с нови избори. Шест такива стадиона са изгубени в последните шест избори.

Това не е коалиция, в случай че беше, с Кирил Петков щяхме да сме двамата министър председатели, добави Борисов.

Правителство и всичко останало сега се прави от акад. Денков и Мария Габриел, не мога да знам имената на министрите. На Габриел сме дали 100% правата да прави взаимни отстъпки, само че да има държавно управление. От през вчерашния ден има гневни офанзиви - това е отговорност, а не коалиция! Партията е възбудена, техните хора /на ПП-ДБ, бел. ред./ - също, само че това е отговорно държание, добави водачът на ГЕРБ.

На 10-ти юни свършват парите за заплатите и пенсиите в страната. И вие ме питате след 9 месеца какво ще стане - ами несъмнено в Пловдив ще цъфнат налъмите!, сподели Борисов в отговор на журналистически въпрос дали след 9 месеца ще се сменят и имената на министрите.

Юни месеци няма да има страна, какво повече да ви обясня, попита Борисов. Затова настоях аз Асен Василев да е министър на финансите, с цел да може това, което е възнамерявал, да го направи. Извън шегата, незабавно би трябвало бюджет, да се довърши правосъдната промяна, бързо - за месец, два - и като се случат 3-4 хубави неща, отново да отидем на избори. Ние няма да се заобичаме!, добави водачът на ГЕРБ. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР