Поздравявам ПГ на ГЕРБ-СДС, че последователно и аргументирано успя да

...
Поздравявам ПГ на ГЕРБ-СДС, че последователно и аргументирано успя да
Коментари Харесай

Борисов поздрави ПГ на ГЕРБ-СДС, че са защитили предоставянето на военна помощ за Украйна

" Поздравявам ПГ на ГЕРБ-СДС, че поредно и аргументирано съумя да отбрани вярната българска позиция за даване на военна и военно-техническа поддръжка за #Украйна ", написа в профила си във фейсбук водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По-рано през днешния ден Народното събрание одобри на второ четене Законопроекта за одобрение на Споразумението сред Министерството на защитата на Република България и Министерството на защитата на Украйна по отношение на безплатно даване на въоръжение, техника и муниции. 

 

" След като интернационалната известност на страната ни пострада съществено от неверната и нерешителна външна политика на държавното управление на Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов, през днешния ден 48-то Народно заседание, по самодейност на ПГ на ГЕРБ-СДС, ратифицира дефинитивно съглашението за даване на военна поддръжка на Украйна ", показва в поста си Борисов. " Така  България е стана част от съпричастността на цивилизования либерален западен свят с украинския народ, станал жертва на съветската експанзия ", показва водачът на ГЕРБ.

" Но най-много човешкото ни достолепие управлява дейностите ни в този миг от историята, когато разграничаваме единствено положително и зло. България изрично избра! ", приключва поста си Борисов.

   



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР